Anunț important! S-a schimbat programul TV. Când intră pe post Chefi la cuțite și în ce zi se mută iUmor

Anunț important! S-a schimbat programul TV. Când intră pe post Chefi la cuțite și în ce zi se mută iUmor
Au apărut schimbări majore în grila programului postului Tv Antena 1. Unele dintre cele mai îndrăgite emisiuni se mută.

Se schimbă  programul și poate vreți să știți când intră pe post Chefi la cuțite și în ce zi se mută iUmor. Rețete și vedete a aflat toate informațiile. Duminica aceasta debutează un nou sezon al îndrăgitului show Chefi la cuțite.

Chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu se întorc. Noul sezon va debuta duminică, 28 aprilie, de la ora 20:00, potrivit unui anunț de pe pagina de Facebook a emisiunii. Emisiunea se va difuza de trei ori pe săptămână, și anume duminica de la ora 20:00, lunea și marțea de la ora 20:30.

Asftel, debutul noului sezon al emisiunii Chefi la cuțite aduce cu sine o mare schimbare „de decor” în grila Antenei 1.

Al doilea show super îndrăgit, iUmor nu va mai fi duminica, ci miercurea  de la ora 20:30. Următoarea ediție iUmor este programată în data de 3 martie.

Chefii se vor duela cu Survivor și filmul Pro, duminică. Luni, show-ul va fi la bătaie cu Românii au talent și cu un serial turcesc. Iar marțea se va bate în audiențe cu Las Fierbinți, Șef sub acoperire și serialul turcesc de la Kanal D.

În noua formulă apar și schimbări de conținut. Așa cum Rețete și vedete a anunțat deja, Gina Pistol a primit un ajutor în platou,  pentru noul sezon. Este vorba de Speck. Artistul și vloggerul s-a declarat încântat de noua sa poziție și veți vedea în curând de ce e în stare. El a fost adus în postura de asistent al Ginei, având în vedere că vedeta e însărcinată.

În zilele de miercuri duelul audiențelor se va da între emisiunile iUmor, Imperiul Leilor (Pro TV) și serialul turcesc de la Kanal D. Noul sezon iUmor a debutat pe locul trei, în urmă cu două săptămâni.

Sursa foto: Facebook

Horoscop Minerva – 23 februarie. Ruperi neașteptate de coaliții. Leii sunt într-o fază extrem de creativă