Ce i-a apropiat pe Smiley și Gina Pistol. Nici nu te-ai fi gândit!

Ce i-a apropiat pe Smiley și Gina Pistol. Nici nu te-ai fi gândit!
Smiley și Gina Pistol au o relație de câtiva ani buni, iar în scurt timp vor deveni părinții unei fetițe. Recent, artistul a dezvăluit lucruri despre începutul relației dintre el și simpatica prezentatoare. Ce i-a apropiat pe Smiley și Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinții unei fetițe la sfârșitul acestei luni sau la începutul lui martie. Cei doi sunt în culmea fericirii, mai ales că este primul lor copil, iar Gina credea că nu va putea deveni mamă. Vedeta are parte de o sarcină destul de grea, căci este foarte obosită și reține și apă în organism, lucru care face să i se umfle picioarele. Unde mai pui că cei doi s-au ocupat și cu renovat camera fetiței recent, ceea ce le-a adus un dezastru în casă. Dar ce i-a apropiat totuși pe Smiley și Gina Pistol? Artistul a povestit tot. 

Pe partea cealaltă, Smiley este și el emoționat de momentul în care își va ține fiica în brațe. Conștient că viața lui se va schimba în curând, artistul este pregătit pentru ce urmează. ”Deşi încerc, cred că nu îmi imaginez nici 1% din ce se va întâmpla în viaţa mea. Dar, abia aştept. Sunt pregătit pentru tot ce urmează sau, cel puţin, încerc să fiu. Sper să ies pe plus la evaluarea de un an”, a declarat Smiley într-un interviu dat ziarului Click!.

Ce i-a apropiat pe Smiley și Gina Pistol

În cadrul interviului, Smiley a dat de înțeles că nu exclude posibilitatea de a lansa o piesă cu Gina Pistol. În plus, acesta a dezvăluit și un secret din intimitatea relației sale cu simpatica prezentatoare. Smiley a povestit care a fost lucrul care l-a apropiat de Gina Pistol. 

Surprinzător, ceea ce i-a apropiat pe cei doi a fost chiar muzica. ”Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi”, a declarat Smiley. 

Foto: Facebook

Ce este ”oboseala creierului” și cum scăpăm de ea. Sfaturile unui specialist