Bianca Drăgușanu l-a părăsit pe Bodi deoarece „comunicau defectuos”. Să vezi explicație!

Bianca Drăgușanu l-a părăsit pe Bodi deoarece „comunicau defectuos”. Să vezi explicație!
Fosta moderatoare TV Bianca Drăguşanu a anunțat că de la 1 septembrie, despărțirea de Alex Bodi este definitivă. Să vezi explicație! Cei doi formează un cuplu controversat, mai ales că fanii celor doi au fost puşi în repetate rânduri în situaţia de a auzi diferite zvonuri despre posibile despărţiri cu scandal între cei doi.

Pare că ziua de 1 septembrie este importantă în viața focoasei Bianca Drăgușanu (38 de ani). În această zi, în 2018, s-a combinat cu omul de afaceri Alex Bodi (35 de ani), iar după fix doi ani a declarat că a rupt definitiv relația cu acesta.

„Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”, a fost explicația Biancăi Drăgușanu, pentru spynews.ro.

Ce înseamnă comunicare defectoasă?

În recenzia cărții „Comunicarea defectuoasă. Abordarea eficientă a discuţiilor” de Douglas Stone , Bruce Patton , Sheila Heen, apărută la Editura Curtea Veche sunt câteva pasaje pe care credem că Bianca Drăgușanu trebuie să le cunoască, pentru a depăși altă dată această barieră.

„Comunicarea defectuoasă se referă la orice problemă despre care nu vrem să discutăm, de la a cere o mărire de salariu până la a-ţi atenţiona vecinul să-şi potolească într-un fel câinele ce latră întruna. Oamenii se feresc, în general, de aceste discuţii de teama consecinţelor. Iar când îşi fac curaj şi încep totuşi conversaţia, interlocutorii simt şi gândesc mai mult decât lasă să se vadă”.

„Câteva dintre greşelile pe care le facem des sunt: să considerăm că numai punctul nostru de vedere este corect şi că interlocutorul se înşală amarnic, să ne imaginăm că ştim care sunt intenţiile celuilalt şi, fireşte, să dăm vina pe el, refuzând să înţelegem că avem şi noi partea noastră de vină”.

„Pentru a reuşi să gestionăm o discuţie ce pare să nu ducă nicăieri, întrucât ambele părţi sunt convinse şi preocupate să demonstreze că au dreptate, autorii ne sfătuiesc să-l ascultăm cu atenţie pe celălalt, să punem întrebări, să-i cerem cât mai multe detalii concrete şi să discutăm deschis. În majoritatea situaţiilor, aceste tehnici funcţionează. Iar atunci când pare că nu avem şanse să ne înţelegem, e recomandabil să trecem peste episodul respectiv. E o atitudine înţeleaptă”.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit definitiv de Alex Bodi?

Cine să îi mai creadă? De atâtea ori au spus că se despart definitiv, așa că este de înțeles de ce fanii au dubii că de data acesta este adevărat.

Fosta moderatoare TV anunțase și în luna mai că s-a ales praful de relația ei, dar toată vara s-au distrat împreună.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au petrecut toată vara împreună

De această dată însă, blondina susține că decizia este definitivă! Despărțirea a fi avut loc pe data de 1 septembrie, când cei doi au împlinit 2 ani de relație. Cea care a decis să pună punct relației ar fi Bianca Drăgușanu.

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct”, ne-a declarat Bianca Drăgușanu, scrie spynews.ro.

În continuare, Bianca Drăgușanu a ținut să-i mulțumească afaceristului pentru relația pe care au avut-o, însă a subliniat faptul că decizia de a se separa de el este una definitivă. Totodată, Bianca Drăgușanu a menționat faptul că din momentul de față nu vrea să mai fie asociată cu nici un fel de numele lui Alex Bodi, fostul ei partener.

De atâtea ori s-au răzgândit, încât toată presa mondenă întreabă: pe când divorțul?  Bianca și Alex sunt extrem de evazivi când vine vorba de această întrebare, alegând să explice că ei se consideră, momentan, ca fiind un cuplu perfect.

Alex Bodi era căsătorit când s-a îndrăgostit de Bianca Drăgușanu

Întrebat care este motivul pentru care este mereu în preajma ei, părând extrem de îndrăgostit de aceasta, Alex Bodi a răspuns evaziv: ”Se cuvine ca soțul și soția să facă lucrurile împreună. Și la bine și la rău”.

„Lui îi lipseam eu din viața lui și el lipsea din viața mea. Și el m-a cerut Universului și lui Dumnezeu. A zis că trebuie să întâlnească o femeie ca el care să îl reprezinte, care să îl iubească cu foc și cu patimă așa cum știu eu să iubesc. El era gol pe dinăuntru și pe dinafară. Și atunci am apărut eu în viața lui. Eu care simțeam același lucru. Așa ne-am cunoscut, n-a fost nimic întâmplător.  Ne-am cunoscut pe 1 septembrie. El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația”, a povestit Bianca.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp