Bianca Drăgușanu, moment șocant la bancă. Blonda s-a speriat de moarte, dar voi o să râdeți cu lacrimi

Bianca Drăgușanu, moment șocant la bancă. Blonda s-a speriat de moarte, dar voi o să râdeți cu lacrimi
Transparentă așa cum o știm, Bianca Drăgușanu e extrem de sinceră cu fanii săi. Iată prin ce probleme a trecut aceasta.

Bianca Drăgușanu are parte doar de lucruri care de care mai ciudate. Iată prin ce a trecut aceasta recent.

Bianca Drăgușanu, moment șocant la bancă. Cine a speriat-o îngrozitor pe cea mai sexy blondă

Pe contul de socializare, Bianca Drăgușanu a povestit o întâmplare prin care a trecut recent. Pe lângă faptul că s-a trezit cu contul blocat, aceasta a mai avut parte și de o sperietură zdravănă, care a dat-o peste cap. „Cu această freză interspațială am ajuns la o bancă unde eu nu știam că mai am cont și bani. Și mi s-a pus poprire pe cont, pentru o amendă pe care am primit-o acum doi ani pentru COVID. O amendă din aia maximă, care se dădea la restaurante.

Am câștigat în instanță, ANAF-ul mi-a oprit banii din cont, dar și contul. Fata de la bancă, foarte drăguță, a renunțat la pauza de masă ca să mă ajute pe mine, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă. Când… un gândac se plimba pe umărul ei. N-am văzut în viața mea un gândac mare cât o palmă. Am încremenit pentru că nu știam cum să-i spun”, a povestit vedeta.

Nu are nici un fel de fobii

Bianca a mărturisit că ea nu are nici un fel de fobii, nici de insecte, bombe sau alte lucruri, dar gândacii o înspăimântă. „Mă uitam în ochii ei și îi spuneam nu te speria… Și când am luat telefonul, i-am tras una de a zburat gândacul… Nici ea nu mai văzuse în viața ei un mamut de gândac. A fost și ea foarte curajoasă, dar eu cred că am să țin minte întâmplarea asta toată viața mea”, a mărturisit vedeta.

Și-a cumpărat bâtă

Pentru că știe că e genul de om căruia i se întâmplă mereu tot felul de lucruri ciudate, Bianca speră că nu o să o aștepte acasă vreo… reptilă. Până una alta, ea le-a arătat fanilor săi că și-a cumpărat o bâtă. Ca să fie pregătită pentru orice eveniment neplăcut care ar putea veni în viața ei.

Sursă foto: instagram