Exclusiv. Bianca Drăgușanu o dă pe moldovenește. Sfaturi pentru fete, inspirate din relația ei cu Bădălău

Exclusiv. Bianca Drăgușanu o dă pe moldovenește. Sfaturi pentru fete, inspirate din relația ei cu Bădălău
Despre Bianca Drăgușanu știe toată lumea că e slobodă la gură; atunci când îi vine ceva a spune, nimeni și nimic nu o poate opri. Acum o spune pe șleau, despre relația ei cu familia Bădălău.

Iubita lui Gabi Bădălău are multe să-i spune mamei acestuia, și nu o face direct, ci la televizor. Sau prin intermediul postărilor pe TikTok. Bianca Drăgușanu spune că e într-o relația bună cu mama iubitului, pe care o și numește într-o intervenție „mama soacră”, susținând apoi că exact acest apelativ e dovada bunei lor înțelegeri.

Nu  cu mult timp în urmă, Bianca Drăgușanu, explica natura relației sale cu soacra. „Nu există tensiuni între noi. Nu ne cunoaștem, nu am vorbit, am înțeles poziția dumneaei de mai multă vreme, nu caut prietenie cu nimeni, nici nu vreau, nu mă interesează, dar nu există răutate în ceea ce am postat eu pe Instagram.”, a spus blonda.

Bianca Drăgușanu le dă sfaturi fetelor. Unde să insiste

În cei nici doi ani de relație, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au certat și s-au împăcat de multe ori. Bianca a fost și subiect de scandal între iubit și fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu. Și, nu în ultimul rând, anul trecut, presa mondenă scria că aceasta din urmă ar fi făcut un pact cu fosta ei soacră, mama lui Gabi Bădălău, pentru a o înfunda pe Bianca Drăgușanu pe care niciuna din ele nu agreează. Conform articolelor citate, mama lui Gabi Bădălău nu ar suporta-o pe iubita fiului ei.

Nu se știe ce părere are despre relație sora lui Gabi Bădălău, dar Bianca Drăgușanu, mai în glumă mai în serios, a dat indicii foarte clare despre cum e primită un casa acestei familii. Ea a realizat un clip în care le dă sfaturi fetelor, pornind de la relația ei cu Bădălău. Iată ce le spune, în cel mai neaoș  și dulce grai moldovenesc: să insiste fix acolo unde nu le suportă nici soacrele, nici cumnatele. Să insiste, pentru că e clar că acolo merită. Vorba aceea, „să latre și câinele când intri-n ogradă!”, spune Bianca Drăgușanu.

Surwsa foto / video: Instagram