Bianca Drăgușanu nu renunță la planurile de 1 mai, chiar dacă mama ei a anunțat-o că are probleme

Bianca Drăgușanu nu renunță la planurile de 1 mai, chiar dacă mama ei a anunțat-o că are probleme
După scandalul cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu vrea să stea cât mai liniștită. De aceea, evită să spună ce va face de 1 mai.

Bianca Drăgușanu e foarte discretă privind distracția de 1 mai. Un lucru e însă sigur: nu va sta cu mama și fetița.

Bianca Drăgușanu a devenit secretoasă. Are planuri mari pentru 1 mai, dar ține totul pentru ea

Ca în fiecare an și acum Bianca Drăgușanu se va simți bine de  1 mai. Dacă anii trecuți obișnuia să stea cu mama și fiica ei la mare, acum situația s-a schimbat și va pleca fără ele cât mai departe de România. Există și un motiv pentru care nu merg cu ea și cele mai dragi ființe: mamei i-a expirat pașaportul.

Cele două au fost să facă alt document, însă acesta nu va fi gata până în momentul plecării. „Chiar dacă aveam regim de divă, acum nu-mi mai place la mare. Voi pleca din țară. Nu pot merge acum în Dubai cu mama și cu Sofia, întrucât mamei i-a expirat pașaportul. Am fost să-l reînnoiască, dar nu va fi gata până atunci”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, pentru Playtech.

Blonda a dezmințit zvonurile că l-ar fi bătut pe Bădălău și Salam

După ce presa a tocat zi și noapte momentul în care Bianca l-a prins pe Gabi Bădălău, alături de Florin Salam și alți prieteni la distracție cu câteva domnișoare, Bianca a dat și primele declarații. Ea spune că nu s-ar fi pretat niciodată să lovească pe cineva așa cum s-a speculat și nici nu se pune problema să fi spart ușa. Pur și simplu a deschis cu cheia.

„Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș. Eu daca vreau sa fac ceva fac, dar nu este așa cum se spune. Se exagerează. Tot ce mă deranjează pe mine este că o femeie, nu dau nume, vine fără dovezi. Mi se pare așa. (…) Eu muncesc de o viață pentru numele meu. (…)

Eu nu susțin violenta, dar dacă mă deranjează ceva, impun respect. (…) Eu m-am dus la mine acasă și am deschis cu cheia ușa casei. Eu nu sunt Batman. (…) Nu vreau să vorbesc despre povestea asta, le-am dat buna seara și au plecat. Nu eram înarmată. (…) Dacă cineva face vreo acțiune, fac si eu.

Eu nu mă duc pe la bărbați prin casă să prestez servicii. Dacă cineva o sa aibă o problemă cu mine și spune că eu sunt autoarea acestui film SF, mergem să vedem cine are dreptate”, a povestit Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: instagram