Bianca Drăgușanu, probleme mari cu fetița. „M-am rugat să se facă ea bine și să-mi transmită mie starea ei”

Bianca Drăgușanu, probleme mari cu fetița. „M-am rugat să se facă ea bine și să-mi transmită mie starea ei”
Sărbătorile pascale nu au fost deloc pentru Bianca Drăgușanu ce și-ar fi dorit. Blonda a trecut prin momente grele cu micuța.

Toate planurile Biancăi Drăgușanu legate de Paște au fost date peste cap. Cea mai sexy blondă a României a povestit prin ce a trecut.

Bianca Drăgușanu, probleme mari cu fetița. „M-am rugat să se facă ea bine și să-mi transmită mie starea ei”

Și-a dorit mult să plece cu mama și fiica ei în Dubai de Paște, dar Bianca Drăgușanu a fost obligată să rămână acasă pentru că micuța s-a îmbolnăvit. Sofia a făcut febră mare și a avut frisoane, iar vedeta s-a speriat îngrozitor. Pentru că situația părea că nu mai revine la normal, ea spune că s-a rugat Divinității să-i dea ei toate stările copilei. Așa că în acest moment are febră și o doare gâtul foarte rău.

„A trebuit să renunț la vacanța din Dubai”

„Nu știam ce să-i mai fac. M-am aplecat asupra ei și m-am rugat să se facă ea bine și să-mi transmită mie starea ei. Sofia e ok acum, eu am dureri mari în gât, abia vorbesc și am făcut și febră.

Nu am fost la medic, pentru că de fiecare dată știu cum să mă tratez. Acum sunt pe antibiotice. Astfel că, a trebuit să renunț la vacanța din Dubai. (…) Vom merge în Dubai săptămâna viitoare.”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Playtech.

Scandal cu Gabi Bădălău

Chiar înainte de Paște, Bianca a trecut printr-o situație grea și cu iubitul Bădălău. Vedeta a aflat de un party secret unde se afla acesta alături de mai mulți domni și domnișoare, dar și Florin Salam. Potrivit informațiilor oferite de Spynews.ro, ea l-ar fi luat la bătaie pe afacerist, dar și pe domnișoarele de acolo, așa încât toți au luat-o la fugă pe scări doar în… lenjerie intimă. Sursele spun că Salam ar fi sărit apoi un gard, iar Bădălău s-a ascuns într-un tufiș de frica Biancăi.

„A început să dea pumni și picioare unde a văzut cu ochii”

”Ce am pățit la petrecere cu Bianca Drăgușanu nu am pățit în viața mea cu nicio nebună, oricât de nervoasă ar fi fost! Eu am crezut că Gabi poate să o țină în frâu. Cum naiba s-o fi prins să vină acolo, habar n-am. Când eram și noi bine de tot, a dat ușa de pereți și a început să dea pumni și picioare unde a văzut cu ochii.

N-a ținut cont de cine mai era cu noi, a dat și în ei. Și noi – fetele – și ei – băieții – eram goi, dar chiar nu făceam nimic. Luam baloane și dansăm. Am fugit toți pe scări în chiloți. Fiecare cum a apucat! Demență. Și după l-a alergat pe al ei până a înnebunit ăla de s-a ascuns într-un boschet, cică! O seară de neuitat, ce să mai zic!”, a povestit una dintre fetele prezente pentru Cancan.

Sursă foto: instagram