Bianca Drăgușanu nu se lasă: Îl vrea pe Gabi Bădălău de bărbat

Bianca Drăgușanu nu se lasă: Îl vrea pe Gabi Bădălău de bărbat
Telenovela Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău n-a ajuns sub nici o formă la final. Azi se împacă, mâine se despart, spun când unul când altul. Cei doi nu renunță unul la celălalt căci le place să fie în centrul atenției presei. Și iar ne spun că sunt mai hotărâți ca niciodată să-și întemeieze o familie.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu s-au despărțit. Blonda a dat declarații picante despre relația pe care o are cu afaceristul.

Bianca Drăgușanu nu se lasă: Îl vrea pe Gabi Bădălău de bărbat

Cu puțin timp în urmă, Gabi Bădălău a ieșit pe un post de televiziune și a pus piciorul în prag, mărturisind că el și Bianca Drăgușanu au luat-o pe drumuri separate. Dar, ce să vezi? Bianca spune că nu e așa, șocând pe toată lumea cu mărturirisile ei sincere, la emisiunea lui Dan Capatos, “Xtra Night Show”. Ce-i drept, blonda e încă supărată pe fiul lui Nicolae Bădălău pentru că a vorbit despre o posibilă separare de ea.

Petrecere cu viitorul soț

De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, fosta lui Bodi dezvăluie la tv că Gabi Bădălău a scos-o la un club de fițe din București. Când a fost întrebată cu cine petrece, blonda a răspuns pe loc, fără să stea pe gânduri: cu viitorul soț. „Trăiesc o viață imprevizibilă. Nu am nimic de comentat și dacă e cineva care să lămurească ceva nu sunt eu aceea. Eu sunt încă supărată, nu pot să mă pronunț”, a mai spus aceasta.

Nu ne-ar mira ca acum să vină Bădălău și să ne spună că nu-i adevărat, că n-a scos-o pe Bianca la restaurant ci pe Iulia Sălăgean, tot fostă soție a lui Alex Bodi.

„Îmi mai doresc un copil, care sper să vină în curând”

Se pare că indiferent ce i-ar face afaceristul, Bianca se arată mai hotărâtă ca niciodată să pună mâna pe Gabi Bădălău și să-i facă rapid și un copil. „Îmi doresc să rămân o femeie echilibrată. Îmi doresc să nu mai repet anumite greșeli pe care le-am tot repetat, trei ani aproape. Îmi doresc o familie frumoasă, îmi mai doresc un copil, care sper să vină în curând. Să fiu sănătoasă, să mă bucur de tot ce am”, a spus Bianca Drăgușanu, care are o fetiță cu Victor Slav.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri