Bianca Drăgușanu o pregătește de mică pe fiica ei și a lui Victor Slav. Ce carieră are în față puștoaica – Exclusiv

Bianca Drăgușanu o pregătește de mică pe fiica ei și a lui Victor Slav. Ce carieră are în față puștoaica – Exclusiv
Despre Bianca Drăgușanu se știe că, dincolo de abilitățile ei antreprenoriale și modul în care își alege iubiții, e o mamă extrem de atentă și dedicată.

Bianca Drăgușanu știe ce e mai bine pentru fiica ei și a lui Victor Slav, așa că o pregătește de mică pentru cariera ce va urma. Actuala iubită a lui Gabi Bădălău a fost căsătorită de două ori în trecut. Din relația cu Victor Slav s-a ales cu o frumusețe de fată, de care cei doi parteneri au grijă împreună, și pentru care păstrează o relație extrem de civilizată.

Atentă la nevoile fiicei sale, Bianca Drăgușanu e un exemplu de mamă. Își crește fiica corect și atent. O învață să fie bună și să se comporte civilizat. O și pune la punct când își ia nasul pe sus. Dar îi și împrumută din accesoriile sale fashion scumpe.

Recent, Bianca Drăgușanu mărturisea că nu își va mai vinde poșetele pe care nu le poartă, pentru că micuța sa Sofia, tocmai ce le-a descoperit, și atunci investițiile e mai bine să rămână în familie. Zilele acestea, Bianca Drăgușanu le-a arătat fanilor ei cum o pregătește pe fiica sa, Sofia, pentru cariera ce va urma.

Bianca Drăgușanu își pregătește fiica pentru cariera de model

Nu are nimeni niciun dubiu că micuța nu va călca pe urmele mamei sale. E de la sine înțeles că debutul și-a va face cu o carieră în modelling. Deja a învățat primii pași de la mama sa. Puștoaica știe să se machieze și, mai mult, așa cum ne-a arătat Bianca Drăgușanu, știe să defileze asemenea modelelor care pășesc pe podium.

Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia, au prezentat o mostră de modelling, cu micuța defilând, la mall, în fața bradului de Crăciun. Deși abia anul acesta a început să meargă șa școală, Sofia pășește ca un model profesionist și știe deja să facă opririle și să pozeze pentru fotografii. Tatăl ei, Victor Slav nu poate fi decât mândru.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre