Antrenoarea de la Gloria Bistrița nu-și refuză deloc plăcerile. Bărbaților le stă inima-n loc când o văd

Antrenoarea de la Gloria Bistrița nu-și refuză deloc plăcerile. Bărbaților le stă inima-n loc când o văd
Dacă s-ar face un top al antrenoarelor din România, ea ar fi cu siguranță ocupanta primului loc. Tăticii se înghesuie să își trimită copiii la antrenamente, numai ca săs e poată bucura de priveliște.

Mihaela Evi are 34 de ani și antrenează în prezent grupa de juniori a echipei de handbal feminin a clubului Gloria Bistrița. Imaginile ei fac însă turul internetului, fanii ei nemaisăturându-se să o laude. Și pe drept cuvânt.

Tânăra arată ca un model de top. Ar putea oricând să apară în reclame și pe podiumurile de modă. Are talie de viespe, un bust generos, iar genetica a dăruit-o și cu un chip superb.

Fosta handbalistă antrenează copii la Bistrița

Pasionată de călătorii și de scris, bucureșteanca este fostă handbalistă. Ea a înființat un club de juniori la Târgu Mureș, însă în final a ajuns să lucreze la CS Gloria Bistrița.

„M-am mutat, pe rând, din dragoste pentru handbal, din București în Târgu Mureș și din Mureș în Bistrița. Am fost binecuvântată sa fac ceea ce imi place: handbal. Până la 20 de ani si vreo 2 operații cu mingea in mână, în teren. Dar destinul m-a dus, la acel moment, intr-un loc care nu mi-a oferit posibilitatea sa progresez ca sportivă și perfecționistă fiind, am ales să fac altceva în care să pot să devin cea mai bună. (Ce copil răsfățat!)

Așa a luat naștere clubul Olimpic Târgu Mureș, cel mai drag proiect inimii mele. Fenomenul care a schimbat si a dat sens multor vieți. Am trăit in 3 orașe si pe toate le pot numi astăzi acasă. M-am mutat, pe rând, din dragoste pentru handbal, din București în Târgu Mureș și din Mureș în Bistrița. Am realizat chiar și minuni. Am iubit copiii din prima clipă când am început sa lucrez cu ei. În 2012 visul meu a devenit miracol”, a scris Mihaela Eviîn descrierea de pe blogul personal.

Antrenoarea, curtată de fani să devină model

Fanii antrenoarei, deloc puțini, îi scriu, la fiecare postare, că i-ar veni mănușă o carieră în modelling. Mihaela Evi are însă păreri preconcepute despre această meserie. Și nu e dispusă să renunțe la plăcerile vieții, fără să știe că le poate combina de minune.

Pe Instagram, antrenoarea a fost întrebată de ce nu încearcă o carieră în modeling. Răspunsul a fost rapid: „Pentru că nu m-aș încadra în tipare. Nu sunt și nu am fost niciodată slabă. Și nici nu o să fiu vreodată, fiindcă îmi place să mănânc”.

Sursa foto: Instagram