Bianca Drăgușanu, probleme nocturne. De ce a ajuns diva la poliție

Bianca Drăgușanu, probleme nocturne. De ce a ajuns diva la poliție
Grea e viața de vedetă câteodată. Acest lucru a fost confirmat și de Bianca Drăgușanu, care a avut ceva probleme nocturne. Diva a ajuns la poliție.

Pentru Bianca Drăgușanu seara s-a desfășurat cu peripeții. Diva a ajuns la poliție pentru a cere ajutor. S-a dus cu tot cu avocat după ea. Se pare că vedeta a fost amenințată, anunță Xtra Night Show. 

Blonda a ajuns aseară la poliție după ce ar fi fost amenințată de trei ori la telefon de către persoane necunoscute. Bianca Drăgușanu a fost vazută la Secția 7 de Poliție din București. Se pare că un bărbat ar fi amenințat-o atât pe Bianca Drăgușanu, cât și pe fiica ei. La telefon, persoana necunoscută ar fi spus că se află în fața blocului blondinei și că va intra peste ea în casă. Speriată, Bianca și-a luat avocatul și a mers direct la secție. 

Bianca Drăgușanu a mers la poliție. Ce mesaj a transmis 

La ieșirea din secția de Poliție, diva a povestit ce a pățit și de ce ce s-a speriat. ”Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mie se mai pare glumă”, a declarat fosta lui Bodi. 

Avocatul Biancăi susține că s-a dispus o anchetă pentru infracțiunea de amenințare și hărțuire. ”A fost o plângere dispusă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Au fost trei telefoane de la persoane diferite în ultimele 48 de ore, două dintre acestea au fost identificate de către organele judiciare”, a declarat avocatul vedetei. 

Paula Chirilă, pe perfuzii. Actrița are mai multe afecțiuni

Recomandarile noastre