Rău a ajuns și Steven Spielberg! Cine îl hărțuiește

Rău a ajuns și Steven Spielberg! Cine îl hărțuiește
În ultimele luni dezvăluirile cu privire la vedete masculine care au hărțuit femei celebre, actrițe și cântărețe, s-au ținut lanț. Dar lucrurile nu stau doar așa. Există și reversul medaliei. Și vedetele masculine sunt hărțuite. De femei!

Cel mai rău a ajuns Steven Spielberg. Legendarul regizor are mari probleme cu una din fanele lui înfocate. Totul a început anul trecut, când o femeie de 48 de ani a început să-l hărţuiască pe Spielberg. Regizorul are acum vârsta de 74 de ani. Sarah Char i-a transmis chiar și amenințări cu moartea.

Temându-se sincer pentru viaţa lui, dar şi pentru siguranţa familiei sale, regizorul s-a adresat autorităților. El a primit la începutul lunii decembrie un ordin temporar de restricţie împotriva lui Char. Potrivit ordinului, femeia trebuie să stea la 100 de metri distanţă de Spielberg, soţia şi fiica sa în următorii trei ani.

De ce ar vrea să îl omoare Sarah pe Spielberg

Între timp însă, Sarah Char nu a respectat ordinul, astfel că s-a ajuns la un nou proces. Steven a căutat protecţie după ce a aflat că Sarah a încercat să cumpere o armă pentru a-l ucide. Zilele acestea, Steven Spielberg a obținut un ordin permanent de restricţie împotriva lui Sarah Char.

Rău a ajuns și Steven Spielberg! Cine îl hărțuiește

Potrivit autorităților, lui Char i se interzice acum intimidarea sau ameninţarea lui Spielberg. Femeia nu are voie să îl contacteze nici măcar online. De asemenea, ei îi este interzis inclusiv să îl eticheteze în postări pe rețelele de socializare. În plus, ea trebuie să stea la distanţă de casa şi locul lui de muncă.

Ce spune femeia care l-a hărțuit pe regizor

În timpul audierilor, Sarah „Stevin” Char a declarat că nu are antecedente penale. Ea spune că în afara celor menționate pe Twitter nu a făcut nimic împotriva lui Spielberg. „Nu au existat mesaje directe, fără apeluri telefonice, fără nimic în persoană din partea mea… (Nu) mi-am imaginat niciodată că am depășit legalitatea”, a declarat Char.

În ceea ce privește presupusa achiziție de arme, care pare să fi determinat poliția să-l avertizeze pe Steven Spielberg, Char a spus că „este verificabil că nu am încercat niciodată să cumpăr o armă dintr-un magazin sau online, nici măcar să iau lecții despre fotografierea uneia.

M-am mutat pe un iaht vechi în mai 2020 și locuiam într-un port de agrement care devine foarte liniștit noaptea și am întrebat niște rude despre cum pot să cumpăr o armă de la ei, la micul dejun în august 2020. M-am arătat imediat dezinteresată, după ce am văzut că îi supără întrebarea mea. Niciodată nu i-am întrebat pe ei sau pe nimeni din nou despre o achiziție de arme”.

Sursa foto: Instagram

Nicolo Zaniolo un nou mesaj pentru Mădălina Ghenea

Recomandarile noastre