Bianca Drăgușanu, răsfăț total din partea iubitului ei. Iată cum o așteaptă după o zi plină – imagini concludente – Exclusiv

Bianca Drăgușanu, răsfăț total din partea iubitului ei. Iată cum o așteaptă după o zi plină – imagini concludente – Exclusiv
Așa cum am mai scris, de ziua lui, Gabi Bădălău și-a făcut singur cel mai frumos cadou și și-a dus iubita într-o vacanță în Thailanda. Au ocazia să se bucure unul de altul, dar și de minunile naturii.

După câteva zile în capitala țării, Bangkok, cei doi amorezi au plecat în peninsula Phuket, unde se răsfață într-un resort de lux, în junglă. Aici au parte de experiențe inedite și, cu siguranță, și de masaj thailandez. După ce le-au arătat fanilor lor de pe rețelele sociale cât de frumos e locul unde sunt cazați, Gabi Bădălău a dus-o pe Bianca într-o rezervație de elefanți.

Superba blondină, echipată adecvat într-un costum de baie incitant cu imprimeu sălbatic, a avut ocazia să se bălăcească în compania imenselor pachiderme. Bianca nu a ratat momentul, ci a profitat la maxim. S-a fotografiat alături de elefanți, s-a bălăcit cu ei, și chiar a încălecat unul, ca o regină. În acest moment a avut parte și de o surpriză teribilă. Elefantul a absorbit apă cu trompa, apoi a stropit-o de a făcut-o ciuciulete.

Gabi Bădălău o răsfață total pe iubita lui, Bianca Drăgușanu

După așa o experiență plină de adrenalină, Gabi Bădălău a avut grijă să își surprindă din nou iubita, astfel că i-a pregătit, cu ajutorul personalului resortului, cea mai romantică baie. Bianca nu s-a abținut și a filmat totul. I s-a pregătit o cadă imensă, plină cu spumă, și cu petale roșii de trandafiri. Îndrăgostit lulea, Gabi Bădălău, i-a lăsat alături, pe un taburet, și un trandafir roșu, semn al iubirii pe care i-o poartă.

Vacanța celor doi e dovada de care avea nevoie toată lumea că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și că lucrurile merg strună între ei. După o perioadă lungă în care nu s-au expus pe rețelele sociale, acum își declară public dragostea, prin gesturi frumoase și aparte. Pare că nimeni și nimic nu mai poate sta în calea fericirii lor.

Sursa foto / video: Instagram