Bianca Drăgușanu și-a luat din nou zborul. Nu pare bătută!

Bianca Drăgușanu și-a luat din nou zborul. Nu pare bătută!
După numeroasele certuri cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a decis să își ia zborul. Oare unde pleacă? Fuge de iubit, sau după iubit?

Mă dezamăgește, dar nu mă surprinde. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit. Din nou. După o ceartă bazată pe banuielile blondinei, afaceristul a plecat în Germania, unde a anunțat că desfășoară momentan proiecte.

Bianca Drăgușanu în avion, fuge după Bodi

Vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare în avion, semn că pleacă din țară. Nu a menționat însă în ce direcție se îndreaptă, dar având în vedere că Bodi este plecat, există două posibilități: ori să fugă după el, ori să fugă de el.  După cea de-a doua poză oferită, extrem de sexy, pare că fuge de el, în căutarea unui alt ocrotitor.

„See u later alligator”, a scris Bianca pe contul de Instagram, alături de câteva hastag-uri, care menționau cuvintele afaceri, călătorie, proiect nou, în curând. Semne că urmează alte dezvăluiri surprinzătoare din partea vedetei. 

Vedeta a postat și o a doua fotografie, pe care a descris-o cu: „I’m sugar and spice and everything nice”, adică mai exact, s-a autointitulat o minune de femeie. La această imagine, Bianca apare într-o oglindă elegantă, îmbrăcată sumar. După hashtag-urile folosite la această postare (creez amintiri, zâmbet, viața este frumoasă, binecuvântată, fericită), pare că se află pe norul roz și lucrurile merg perfect. Nu a menționat însă, unde se află. 

Alex Bodi a fugit în Germania

Se pare că Bianca Drăgușanu ar fi surprins din nou o dovadă a infidelității iubitului ei și i-a reproșat violent acest lucru. Drept urmare, el a plecat cu afaceri în Germania, iar ea a postat mesaje lungi pe Instagram, în care promite dezvăluiri complete. Se consideră înșelată de doi oameni apropiați, dar dincolo de asta, o învingătoare. Așa că, decizia ei este să îi dea în vileag.

Iată, deci, ce mesaj le-a trimis celor doi. O melodie, postată alături de o imagine cu ea, într-o poziție incitantă. „O femeie-n viața ta, e ca focul, nu uita / Chiar de suferă și plânge, voința femeii învinge” – sunt versurile piesei. Culmea ironiei, postarea e preluată pe Insta Story de pe un cont de Instagram cu un nume aparte: Love Story Bianca Și Alex Bodi. Iubitul care a făcut-o să sufere de nenumărate ori a confirmat luni seara despărțirea de Bianca.

„Am avut o discuție bazată pe speculațiile ei, ne-am certat, eu a trebuit să plec cu treabă, nu sunt în țară. Ne-am despărțit, da, am văzut și video-urile. Nu vreau să declar acum mai mult, vreau să mă țin departe de scandal”, a declarat controversatul afacerist pentru fanatik.ro.

Andreea Bălan a primit verdictul! Ce au spus medicii