Bianca Drăgușanu și Gabriel Bădălău chiar s-au despărțit? Claudia Pătrășcanu intervine

Bianca Drăgușanu și Gabriel Bădălău chiar s-au despărțit? Claudia Pătrășcanu intervine
Presa autohtonă a relatat astăzi, pe surse, că Bianca Drăgușanu și Gabriel Bădălău nu mai formează un cuplu. Claudia Pătrășcanu intervine.

În timp ce Bianca Drăgușanu afirma pe Instagram că este o femeie liberă și independentă, Gabi Bădălău se distra în club în compania unor domnișoare. Se pare că balonul de iubire din Maldive s-a spart repejor, căci surse apropiate divei blonde au confirmat despărțirea celor doi. Între timp, s-a aflat și ce zice Claudia Pătrășcanu de ruptura celor doi porumbei. Claudia Pătrășcanu intervine. 

Conform unor surse apropiate Biancăi, cei doi au încercat să aibă o relație, însă nu a funcționat pentru că își doreau lucruri diferite.

„Au încercat să aibă o relaţie, dar nu s-a putut, fiecare îşi dorea lucruri diferite. Nu tot ce pare lapte şi miere chiar este… Au avut o vacanţă frumoasă împreună, au mers la restaurante, au existat momente împreună şi cadouri, dar atât. Bianca nu este afectată, nu a avut nici de pierdut, nici de câştigat, este o femeie căreia nu îi lipseşte ceva”, au declarat sursele. 

Cu toate aceste mărturisiri, venite din partea apropiaților, nu se știe dacă Bianca Drăgușanu chiar s-a despărțit de Gabi Bădălău. Deocamdată, Bianca a vorbit doar despre bătăile încasate de la Bodi, nu și de aventurile nocturne ale lui Bădălău junior. Poate giurgiuveanul o împacă pe divă cu un inel cu diamante și o explicație.

Claudia Pătrășcanu intervine. Ce zice  despre despărțirea celor doi 

Claudia Pătrășcanu intervine

La aflarea veștii, Claudia Pătrășcanu a avut și ea o primă reacție, la Antena Stars. Vedeta a comentat modul în care fostul soț a gestionat situația drept ”rușinos”. ”Ar trebui să se gândească şi el un pic mai mult la băieţii noştri căci este vorba doar de educaţia pe care, noi, părinţii. le-o dăm. Cât despre viaţa lui sau a noastră, fiecare face ce vrea”, a declarat Claudia Pătrășcanu. 

”De ce ar trebui să îmi pierd energia şi timpul pentru altcineva sau pentru alte lucruri? Fiecare face atât cât poate şi cât ştie. Nu ştiu ce să spun. Nu îmi dau cu părerea nici despre căsătoria lui, nici despre viaţa lui. Mi se pare un pic ruşinos şi mai târziu va trebui să le dăm explicaţii copiilor şi nu ştiu ce le vom spune. Pe mine au început deja să mă întrebe lucruri şi de multe ori sunt blocată. Nu ştiu ce să le răspund. Probabil că tatăl lor o să le vorbească în momentul în care va fi întrebat el de către băieţi”, a mai spus vedeta. 

”Ar trebui să se gândească şi să fie mai atent şi mai rezervat”

De asemenea, bruneta a ținut să precizeze că fostul soț ar trebui să aibă un comportament mai rezervat, de dragul copiilor. ”Pe mine nu mă mai surprinde nimic, să ştiţi. Din tot ce face el, nu mă surprinde şi plus de asta avem două vieţi separate. De un an şi jumătate ne-am separat. El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este. Dar vă daţi seama că eu ca mamă nu pot decât să mă gândesc la copii, ce vor spune ei. În ceea ce mă priveşte pe mine, vreau să ies din această căsnicie cu demnitate, vreau să îmi privesc copiii în ochi.

Vreau să mă privesc pe mine în oglindă şi să fiu mulţumită de mine. Cât despre el, chiar nu mă interesează. Nu am ce să comentez din acest punct de vedere al vieţii lui private. Noi nu mai suntem căsătoriţi. Singurul lucru la care ar trebui să se gândească şi la care să fie mai atent şi mai rezervat sunt copiii, dar deja s-au întâmplat cam multe şi este clar că nu se mai gândeşte la ceea ce vor spune copiii, la educaţia lor”, a mai spus Claudia Pătrășcanu. 

Foto: Facebook

Visele pot fi semne precoce ale tulburărilor cerebrale