Cum o lingușește Bianca Drăgușanu pe mama lui Gabi Bădălău. Reacția fostei soții

Cum o lingușește Bianca Drăgușanu pe mama lui Gabi Bădălău. Reacția fostei soții
Bianca Drăgușanu este în culmea fericirii de când e cu fostul Claudiei Pătrășcanu. Și o lingușește și pe mama lui Gabi Bădălău. Care este reacția fostei soții.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Bianca Drăgușanu are o relație cu fiul baronului PSD Bădălău. Cei doi pare că sunt în culmea fericirii și, mai mult decât atât, ar urma să se și căsătorească. Între timp, Bianca Drăgușanu o lingușește pe mama lui Gabi Bădălău. 

lingușește Bianca Drăgușanu mama Bădălău

Surse foarte foarte credibile afirmă faptul că Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie de Gabi Bădălău. De asemenea, Bianca însăși a afirmat că va urma să se căsătorească pentru a treia oară. Și de această dată va fi cu noroc. Acest lucru se va întâmpla, desigur, după ce se va pronunța divorțul lui Gabi Bădălău de Claudia Pătrășcanu. Nu sunt vorbe întâmplătoare, nu sunt zvonuri, sunt surse din anturajul celor doi”, a arătat reporterul Xtra Night Show, la Antena Stars.

Cum o lingușește Bianca Drăgușanu pe mama lui Gabi Bădălău

În ultimul mesaj postat pe Instagram, Bianca Drăgușanu vorbea despre importanța mamelor. ”Un bărbat care își tratează femeia ca pe o prințesă este o dovadă că a fost născut și crescut în mâinile unei regine”, a fost mesajul Biancăi. Imediat, presa a tradus  aceste cuvinte ca fiind adresate mamei lui Gabi Bădălău. 

Bianca probabil încearcă să-și lingușească posibila viitoare soacră, însă întâi iubitul ei trebuie să divorțeze legal de Claudia Pătrășcanu. Aceasta a avut și ea un mesaj pentru cei doi îndrăgostiți. ”Dacă vor să se căsătorească să se căsătorească, dar întâi trebuie să divorțeze. Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: „vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc”. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum căci ei sunt importanţi”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

”Nu m-a despărțit Bianca de Gabi”

lingușește Bianca Drăgușanu mama Bădălău

Bruneta a mai spus și că nu Bianca a despărțit-o de Bădălău. ”Nu m-a despărțit Bianca de Gabi. E o femeie frumoasă, nu am ce să zic. La un moment dat, copiii mei vor sta la masă lângă Bianca, probabil că o să o cunoască pe cea mică. Eu întotdeauna am fost un om cerebral și un om deschis la lucrurile acestea.Gabi știe, pentru că… chiar în momentul în care el avea o relație din căsnicie, de aceea mi-am și dorit divorțul, ca el să poată fi fericit cu cine vrea. Vreau doar să fiu liniștită și să se termine cu totul”,  a mai spus Claudia Pătrășcanu. Și se pare că cele două se vor accepta într-un final, pentru că diva blondă a fost la ziua lui Nicolas, fiul lui Bădălău, la munte.

Foto: Facebook

Demi Moore dă replica pentru fața ei de nerecunoscut în show-ul Fendi și probează cu fotografii