Bârfoteca. Telenovela Bădălău continuă. Bianca arată ce mesaje primește de la Claudia Pătrășcanu

Bârfoteca. Telenovela Bădălău continuă. Bianca arată ce mesaje primește de la Claudia Pătrășcanu
Este bine știut faptul că Bianca Drăgușanu atrage numeroase controverse. Disputa dintre ea și fosta parteneră a lui Gabi Bădălău continuă, devenind din ce în ce mai „agresivă”.

Telenovela Bădălău continuă. Claudia Pătrășcanu a luat foc după ce a aflat că fostul ei partener se căsătorește cu Bianca Drăgușanu. Ea a început să o bombardeze pe blondină cu zeci de mesaje.

Telenovela Bădălău continuă

Cu toate că o cerere în căsătorie este un moment plin de bucurie, Bianca Drăgușanu nu este tocmai fericită. După ce au anunțat frumoasa veste, se zvonește că artista Claudia Pătrășcanu a luat foc. Fosta soție a lui Gabi Bădălău nu este deloc încântată de relația dintre cei doi. Motiv pentru care, furioasă, a început să îi trimită blondinei zeci de mesaje.

„Claudia i-a scris Biancăi mesaje peste mesaje, a terorizat-o. I-a spus că vrea să îi vorbească de la femeie la femeie, să îi explice ce fel de om e Gabi. Și apoi au urmat texte kilometrice, în care Claudia și-a spus năduful. I-a spus Biancăi că el nu are atâția bani pe cât vrea să pară, că are multe amante, că nu poate fi bărbatul unei singure femei. Că o agresa fizic, că e un bărbat care umilește femeile”, a spus un apropiat al Biancăi Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Claudia Pătrășcanu l-a denigrat pe Gabi Bădălău

Se pare că în spatele mesajelor trimise de Claudia Pătrășcanu către Bianca Drăgușanu se află mult mai mult de atât, susține același apropiat. Gabi Bădălău a primit acuzații de la fosta soție, care a început să îl denigreze. 

Ce pregătește Bianca Drăgușanu? S-a îmbrăcat în rochii de mireasă

„I-a mai zis că nu este un tată implicat. Mai apoi i-a povestit niște episoade în care Bădălău vorbea urât despre Bianca și spunea că nu s-ar uita la ea. Claudia i-a mai spus blondinei că Gabi le cere pe toate de soție, însă niciodată nu se ține de cuvânt. Bianca nu a vrut să se bage între ei, pe ea nu o interesează scandalul lor. Nici nu o cunoaște bine pe Claudia, s-au văzut întâmplător pe la evenimente, atâta tot. Ea e șocată de îndrăzneala Claudiei de a da asemenea mesaje”, a mai spus sursa. Deocamdată, Claudia Pătrășcanu nu a avut o reacție ca să confirme sau să infirme că a dat acele mesaje Biancăi.

Bianca Drăgușanu a povestit despre o posibilă căsătorie la Theo Show, dar fără să îl numească pe Gabi Bădălău.

„Trăiesc viața pe care o merit și pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Nu vreau să vorbesc despre partenerul meu de viață, vreau să vorbesc despre mine. Sunt bine! Am un copil sănătos, am o afacere care funcționează, am prieteni lângă mine. Da, mă mărit…cândva! A treia oară cu noroc, am mai spus” , a spus Bianca Drăgușanu.

Palatul cu fantome de la Ruginoasa. Comuniștii l-au transformat în sanatoriu

Recomandarile noastre