Exclusiv. Cum își educă fiica Bianca Drăgușanu. Ce ziceți, e un bun un exemplu?

Exclusiv. Cum își educă fiica Bianca Drăgușanu. Ce ziceți, e un bun un exemplu?
Când vine vorba de educația pe care o dă fiicei ei și a lui Victor Slav, Bianca Drăgușanu încearcă să o deprindă cu tot ceea ce ea crede că sunt bune tabieturi.

A învățat-o la numai patru ani să prepare omletă, pentru micul dejun, dar și să acceseze deseori saloanele de frumusețe, iată cum își educă fiica Bianca Drăgușanu. Nu cu mult timp în urmă, fanii Biancăi au putut vedea ce alte lecții de viață îi dă mămica grijulie fiicei ei.

Cea mică era supărată pentru faptul că, luată la o filmare, Bianca a refuzat să o încalțe în pantofiorii preferați și i-a dat cizme. Bianca dă dovadă de cunoștințe interesante de parenting. Nu țipă la fetița ei, chiar dacă aceasta nu e ascultătoare chiar tot timpul. Îi explică cu calm și amuzament de ce a decis altceva și ce se întâmplă în continuare. În final, toată lumea se iubește. Iar în ecuație sunt aduse și personaje din filmele preferate.

Să vedeți cum își educă fiica Bianca Drăgușanu

„S-a supărat pe mine că nu am vrut să-i dat pantofi în picioare. I-am explicat că e frig afară și i-am dat cizmulițe”, povestește Bianca într-un live. „Îmi dai pantofii?” – se aude replica de pe bancheta din spate. Bianca începe o adevărată lecție de viață: „În primul rând, poate vrei să spui „te rog frumos. În al doilea rând, poate că vrei să mă asculți că e cam frig afară pentru pantofiori, și în al treilea rând eu ți-am promis că ți i-am luat și o să ți-i dau în timpul filmării”.

La insistentele copilului, Bianca cedează și promite că îi va da pantofiorii cu o condiție. „Numără până la 10”. Aceasta este o tehnică de calmare recomandată deseori de terapeuți,  pentru calmarea nervilor. Puștoaica se pune să numere. De mai multe ori. Apoi numără si în engleză, la insistențele mamei ei. Mami e mulțumită și îi dă pantofii. Își fac declarații în engleză. „I love you, bestie”, spune Bianca. „I love you”, răspunde micuța. „I love you more”, continuă blondina.

„Ce se  întâmplă dacă o superi pe mami?”

„Într-o zi am întrebat-o pe Sofia, foarte sincer ce se întâmplă într-o zi dacă o superi pe mami. Și a răspuns la fel de sincer: nimic. Well, well, well. So, Maleficent is back. Da, copilul este foarte sincer, nu se întâmplă nimic, dar, dacă mami se supără totuși se întâmplă că mami nu mai vorbește și atunci totul este extrem de trist”, a mai mărturisit vedeta.

Sursa foto: Instagram

Întrecere în familia Mitrea-Bănică. Micuța Sofia Maria se face influencer

Recomandarile noastre