Exclusiv. Bianca Drăgușanu, noapte romantică în Maldive. Misterul paharelor de șampanie

Exclusiv. Bianca Drăgușanu, noapte romantică în Maldive. Misterul paharelor de șampanie
Drăgușanu a avut parte de o noapte romantică în Maldive. În mijlocul controverselor din jurul presupusei relații dintre ea și Bădălău, Bianca trăiește nopți romantice cu șampanie si petale de trandafiri.

Dragușanca a avut parte de o noapte romantică în Maldive. Diva nu se mai oprește din postat poze si videoclipuri pe Instagram, semn că vrea sa-și strige fericirea în cele patru zări. În timp ce toată presa speculează o posibilă relație între fosta lui Bodi și ex-ul Claudiei Pătrășcanu, blondina nu pare să fie câtuși de puțin afectată. 

Fanii Biancăi de pe Instagram au avut parte de o surpriză de proporții, luni seara. Într-o serie de imagini si videoclipuri urcate de blondină pe rețelele sociale, Bianca sugerează că a avut parte de o adevărată noapte romantică. 

Bianca Drăgușanu, noapte romantică în Maldive

În poze este înfățișată camera divei din hotelul luxos din Maldive. În încăpere se poate observa cada umplută, care este ornată cu petale de trandafiri aranjate în formă de inimă. Bianca radia și poza ațâțător într-o rochie lungă. 

Ceea ce se mai putea observa cu ușurință era măsuța de lângă cadă. Pentru a completa noaptea romantică, diva avea acolo la dispoziție capșuni cu frișcă sau ciocolată, la alegere. Pe lângă romantismul vizibil ce plutea în aer, un detaliu a atras atenția în mod special. Două pahare de șampanie stăteau cuminți lângă frapieră, iar diva a băut dintr-unul din ele. 

Misterul paharelor de șampanie. Scenariu sau adevăr?

Drăgușanca, noapte romantică în Maldive / Sursa foto: Instagram

Misterul însă apare în momentul în care se observă că unul dintre pahare este gol și curat. Posibil ca partenerul misterios al blondinei să nu fi apucat să-și toarne șampanie, căci era foarte ocupat să imortalizeze momentul cu iubita sa celebră.

Dacă Bianca Drăgușanu chiar se distrează cu Bădălău în Maldive, sau cu vreun alt admirator secret, rămâne de văzut. În timp ce se prea poate ca blondina să fie de fapt singură în ”paradis” sau cu vreo prietenă, un lucru e clar: Divei îi place atenția, căci îi aduce notorietate, iar asta se vede din frecvența cu care împărtășește imaginile misterioase. 

Olivia Wilde l-a înșelat pe logodnicul său. Acum s-a aflat totul

Recomandarile noastre