Olivia Wilde l-a înșelat pe logodnicul său. Acum s-a aflat totul

Olivia Wilde l-a înșelat pe logodnicul său. Acum s-a aflat totul
Una din cele mai noi povești de dragoste de la Hollywood îi are ca protagoniști pe actrița Olivia Wilde și pe cântărețul Harry Styles. Până nu de mult ea era logodită. Acum s-a aflat cum a ajuns să se despartă.

Arată ca un înger, dar nu a fost ușă de biserică, Olivia Wilde l-a înșelat pe logodnicul său. Zilele trecute, actrița Olivia Wilde și cântărețul Harry Styles au fost fotografiați ținându-se de mână, în timp ce se duceau la nunta impresarului artistului.

Wilde, în vârstă de 36 de ani, și Styles, în vârstă de 26 de ani, și-au făcut publică relația apărând la nunta agentului artistului, la ferma San Ysidro din Montecito, California, acum două săptămâni. În imagini, interpretul cunoscutei piese „Adore You” o ține de mână pe Wilde, care s-a despărțit recent de logodnicul ei, Jason Sudeikis (foto).

Acum s-a aflat ce a declanșat sfârșitul relației de nouă ani a actriței, pe care a avut-o cu comediantul. Fostul logodnic al lui Wilde, actorul de comedie Jason Sudekis, în vârstă de 45 de ani, a devenit suspicios când a descoperit că Olivia cochetează cu britanicul care aproape că îi putea fi copil. El a descoperit anumite mesaje între ei. Actrița născută în New York l-a asigurat pe Harry că este singură când s-au întâlnit pentru prima dată. Or, realitatea nu era chiar așa.

Logodnicul înșelat a descoperit mesaje compromițătoare

Olivia a început să se întâlnească Jason în 2011, după ce a divorțat de un aristocrat italian, Tao Ruspoli, cu care a fost căsătorită 8 ani. S-au logodit în 2013 și au avut doi copii înainte de a anunța separarea lor în noiembrie anul trecut. La momentul respectiv, s-a susținut că, de fapt, s-au despărțit la începutul anului.

Cu toate acestea, a reieșit că relația lor s-a încheiat în toamnă, din cauza faptului că ea se apropia din ce în ce mai mult de Harry. Olivia Wilde l-a înșelat pe logodnicul său. Acum s-a aflat totul. Se spune că Jason a văzut mesaje de la el pe telefonul Oliviei, confirmându-și astfel bănuielile.

„Jason este absolut devastat că Olivia l-a pus între paranteze  și a început să-l vadă pe Harry. Să îi vadă cum se țin de mână în public este cu adevărat dificil pentru el. Este supărat și o vrea cu disperare înapoi”, relatează The Sun, citând o sursă apropiată actorului.

Când au început să se vadă, de fapt, Wilde și Styles

Alte surse au declarat aceleiași publicații că Olivia, mama unui fiu de șase ani și a unei fiice de patru ani, i-ar fi spus lui Harry Styles (foto) că este singură atunci când au început să se întâlnească cu el. Iar asta se întâmpla în luna septembrie. Atunci Harry a fost anunțat că va face parte din distribuția noului film al Oliviei, un thriller psihologic. După ce l-a distribuit pe Harry în film, Olivia a lăudat lipsa lui de „masculinitate toxică”. Filmările au început în luna octombrie.

Relația sa cu Olivia a fost secretă până anul acesta când a devenit publică după ce au fost fotografiați împreună la nunta managerului său Jeffrey Azoff din Montecito, California. Se crede, de asemenea, că au petrecut timp și la casa lui James Corden din Palm Springs.

Pe de altă parte, printre fostele relații ale lui Harry Styles se numără starul tv Kendall Jenner și cântăreața Taylor Swift.

Sursa foto: Instagram

 Adelina Pestrițu, întâlnire de gradul 3. Putea să își riște viața