Adelina Pestrițu, întâlnire de gradul 3. Putea să o pățească rău de tot

 Adelina Pestrițu, întâlnire de gradul 3. Putea să o pățească rău de tot
Și Adelina Pestrițu a ajuns în Maldive, iar aici are parte  nu chiar de aventurile la care visa. Oripilată de furnici, vedeta și-a pus viața în pericol în preajma unor animale care au mai ucis o vedetă.

În toamna anului 2006 celebrul prezentator și ecolog Stephen Robert Irwin murit prematur. El a devenit cunoscut datorită documentarelor sale de pe Discovery și a filmelor artistice în care a jucat. Acesta a încetat din viață în nordul Australiei, într-un accident subacvatic, după ce a fost înțepat de o pisică de mare. Adelina Pestrițu a avut parte de o întâlnire de gradul 3.

Aflată în Maldive, Adelina Pestrițu s-a arătat extrem de încântată de pisicile de mare imense care au venit la malul oceanului și s-a apropiat de ele să le mângâie. Erau trei pisici de mare, iar vedeta nu pare să se fi gândit nicio clipă la ce pericol s-a expus. Imaginile cu întâlnirea de gradul 3 a strâns zeci de mii de aprecieri.  Una din fanele vedetei a atenționat-o să fie mai grijulie.

„Bună… eu zic să nu le mai atingeți… au un spin veninos cu care se apară… cu care ucid… acel prezentator renumit… Steve Irwin așa a murit… înțepat de o pisică de mare și el… știa tot despre aceste vietăți… dar voi faceți cum credeți… e doar părerea mea… ar trebui să citiți înainte de a vă aventura… pt siguranța voastră… vacanță liniștită…” – a fost mesajul transmis Adelinei aflată în vacanță în Maldive.

Adelinei Pestrițu i s-au activat toate fobiile în Maldive

Cunoscuta vedetă a ajuns de câteva zile în atolul preferat de vedete, alături de soțul și fiica ei. Ea le-a povestit fanilor că micuța ei a făcut față cu brio zborului, dar problemele au apărut imediat ce au ajuns în superba destinație.

Adelina a ținut să le spună urmăritorilor ei că nu e așa bine cum arată în poze. I s-au declanșat toate fobiile. „Și să vă mai spune ceva să vedeți că nu e așa de frumos, am fobie de șopârle, gândaci, furnici din alea mari, tot ce mișcă. Este plin, plin, plin, intră și în cameră”, a spus Adelina Pestrițu.

Sursa foto: Instagram

Topul celor mai bine plătite modele în 2020. Kate Moss a fost învinsă

Recomandarile noastre