Exclusiv. Cum a ajuns Bianca Drăgușanu biciclistă. S-a terminat cu mașinile de lux

Exclusiv. Cum a ajuns Bianca Drăgușanu biciclistă. S-a terminat cu mașinile de lux
Bianca Drăgușanu a luat și ea drumul altor vedete. Și a ajuns să umble cu bicicleta. Vedeta nu mai are acces la mașinile de lux.

Bianca Drăgușanu a ajuns biciclistă. A luat și ea drumul altor vedete care au plecat în țări calde și exotice. Și nu putea să nu îți țină fanii la curent. Vedeta își amintește de copilărie, căci acolo unde e, mașinile nu au ce căuta. Ca să se deplaseze trebuie să dea la pedale. Cum a ajuns Bianca Drăgușanu biciclistă. S-a terminat cu mașinile de lux.

Bianca Drăgușanu ia masa pe apă, în Maldive, iar imaginea în care își dezvăluie și posteriorul a strâns peste 15.000 de aprecieri. Alte imagini din vacanța de lux a blondinei fac și ele ravagii între fani. vedeta pozează în costume de baie și posturi care îi pun în valoare corpul de zeiță. „Strălucesc diferit când sunt fericită”, mărturisește Bianca Drăgușanu, semn că și compania din Maldive este de calitate.

Cum a ajuns Bianca Drăgușanu biciclistă

Fiind una dintre cele mai cunoscute imagini din showbiz-ul românesc, Bianca Drăgușanu face din fiecare apariție a sa o surpriză pentru toată lumea. În cea mai recentă imagine de pe rețelele de socializare, blonda s-a lăsat fotografiată într-o ipostază sexi în timp ce ia masa pe apă, în vacanța din Maldive.

La cum arată imaginile, blondina are parte de un tratament exclusivist în Maldive și se relaxează în locuri mai puțin văzute de marele public.

Vacanța aceasta vine după ce tocmai a petrecut zile însorite și în Dubai.

Obsedată de ținute mulate și costume de baie inedite, Bianca Drăgușanu se pozează din toate unghiurile pentru a-și afișa trupul bine lucrat. Duminică dimineața, ea a intrat în apă ca să ia micul dejun.

Poartă un costum de baie alb și și-a acoperit părul cu un prosop. Masa i-a fost servită direct în piscina suspendată deasupra Oceanului Indian. Vedeta a mai distribuit imagini  cu plimbarea pe care a făcut-o pe bicicletă, după ce a luat masa.

Face mii de euro săptămânal online

Născută în Hunedoara, Bianca Drăgușanu a avut o viață agitat. Numai pe durat liceului a urmat trei instituții de învățământ, absolvind în Petroșani. Ulterior s-a înscris la ”Facultatea de Științe Economice și Management”, dar a abandonat-o la scurt timp pentru a apărea la televizor.

Chit că a studiat puțin la facultate, a prins esențialul, astfel că, în ciuda partenerilor cu stare pe care i-a avut, Bianca își conduce singură afacerile și a ajuns să fie una din cele mai bine cotate vedete din online, care încasează săptămânal câteva mii de euro din promovarea de produse.

Sursa foto: Instagram

Topul celor mai bine plătite modele în 2020. Kate Moss a fost învinsă

Recomandarile noastre