Bianca Drăgușanu spune adevărul despre dezmățul organizat de Bădălău. „Propun să ne luăm sânge ca să se dovedească că eu nu delirez”

Bianca Drăgușanu spune adevărul despre dezmățul organizat de Bădălău. „Propun să ne luăm sânge ca să se dovedească că eu nu delirez”
Cu puțin timp în urmă, presa a vorbit despre un comportament ieșit din comun al Biancăi Drăgușanu, afirmând că aceasta i-a altoit pe Gabi Bădălău, Florin Salam și alți prieteni.

Bianca Drăgușanu aduce lămuriri cu privire la petrecerea organizată de iubitul ei, Gabi Bădălău, împreună cu Florin Salam, chiar în locuința lor.

Bianca Drăgușanu spune adevărul despre dezmățul organizat de Bădălău. „Propun să ne luăm sânge ca să se dovedească că eu nu delirez”

Cea mai sexy blondă a României susține că nici nu se pune problema ca ea să fi spart ușa, ci a deschis-o elegant cu cheia. Motivul este unul cât se poate de logic: acolo locuia cu Bădălău. În plus, susține că presupusa amantă a afaceristului care a spus că a căzut drept victimă, a mințit cu nerușinare.

„Ce să zic, sunt acest Bruce Lee al timpurilor moderne! Da, am fost sunată să vorbesc despre acest subiect, dar am preferat să nu răspund pentru că s-au făcut presiuni asupra mea. Nu suport trompetele astea de oraș, dar chiar așa să ajungi spargi ușa! Nu e chiar așa cum s-a spus, s-a exagerat!

Ce m-a deranjat acum e acel personaj cu calități îndoielnice și că femeia apare și face pe victima după două săptămâni, cu chestii care nu mai pot fi probate! Numai în filme vezi așa ceva! Nu sunt Jackie Chan! Nu susțin violența de nicio culoare, nici verbală și nici fizică. Dar, dacă mă deranjează cineva, mă impun și impun respect!

Eu m-am dus la mine acasă! Nu m-am dus într-un loc să sparg ușa și să sparg cu bătaia opt persoane. Nu sunt Spartacus și nici Batman. Era o petrecere despre care nu prea am lucruri de spus, niște personaje cu caracter îndoielnic, fără ocupaţie. Cu fața de trompetă! Am zis bună seara și au plecat! De unde să am bâtă pe baseball?”, a spus Bianca Drăgușanu, în emisiunea Teo Show.

Dacă simt că partenerul meu are aventuri sau tendințe din astea eu îi spun lui jet

Ca să-și dovedească nevinovăția, ea a invitat-o chiar pe domnișoara să meargă împreună la autorități să se dovedească cine are dreptate. „O garofiță de asta a apărut supărată după o săptămână să spună că am o bubă aici. Păi dacă aveai sunai la 112, la Poliție, și mă chemai să dau cu subsemnatul.

Nu suport mărturia mincinoasă. Propun să ne luăm sânge ca să se dovedească că eu nu delirez. Nu folosesc substanțe care să mă facă să delirez. Nu merg pe la bărbați în casă ca să prestez servicii și după să cer bani. Mergem să vedem cine are dreptate. Eu nu am spus că minte cineva, dar eu nu sunt un om agresiv.

Poate doar verbal, așa în trafic mai sunt. Pot însă să mă apăr dacă sunt atacată. Dacă cineva se dă la mine, sunt provocată, eu atac, zic să stați departe. Dacă simt că partenerul meu are aventuri sau tendințe din astea eu îi spun lui jet! Nu mă duc să fac scandal!” a mai declarat Bianca.

„Timpul mi-a dovedit că nimic nu e pentru totdeauna, nici măcar iubirea”

Cât privește relația ei cu afaceristul, diva nu știe în ce stadiu se află, pentru că a înșelat-o.  „Erau niște persoane străine în casă la mine, s-au speriat și au fugit de la etajul 5. Sunt multe trepte. Eu știu ce poți să pățești până jos? S-a simțit nevoia să mi se dea explicații, dar neplauzibile.

Viața merge înainte! Nu știu care e stadiul relației mele. Se încearcă să mi se ofere niște explicații. Eu am avut o relație de un an și jumătate cu un personaj despre care nu am vrut să vorbesc. Acum eu trebuie să dau niște explicații în numele lui.

Timpul mi-a dovedit că nimic nu e pentru totdeauna, nici măcar iubirea. Poate peste o săptămână lucrurile nu vor mai fi la fel. El spune că nu s-a întâmplat nimic! Eu nu înșel, sunt o persoană foarte fidelă! Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii niciodată! Închizi ochii și te înșeală!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: instagram