Bianca Drăgușanu vrea să lanseze un nou trend. Schimbarea este surprinzătoare pentru toți cei care o cunosc

Bianca Drăgușanu vrea să lanseze un nou trend. Schimbarea este surprinzătoare pentru toți cei care o cunosc
Bianca Drăgușanu e o femeie fericită, care are tot ce-și dorește. Acum însă, blonda simte că a venit vremea schimbării.

E apreciată pentru felul în care arată, dar Bianca Drăgușanu s-a săturat de mărimea sânilor săi și vrea unii mai mici. Ce urmează să facă.

Bianca a decis că e momentul să intre din nou în cabinetul medicului estetician și să treacă la o mărime mult mai mică a sânilor. „Da, este adevărat. Deși sunt mulțumită de aspectul meu și pot spune că reprezint cea mai bună variantă a mea, intenționez să-mi micșorez sânii. Vreau unii mai mici și să lansez un nou trend”, a declarat Bianca.

Cât privește banii, ea nu-și face probleme, pentru că are contract de imagine cu o clinică din Cluj. Un loc unde și-a dus și mama și sora pentru a beneficia de un tratament de întinerire.

Ce surpriză i-a făcut Sofiei de Paște

Ca în fiecare an, de Paște vedeta stă cu familia, iar anul acesta micuța Sofia a primit un cadou care a bucurat-o enorm, e vorba de doi iepurași gri. De altfel, Bianca le-a arătat și fanilor săi cadoul pentru Sofia. „Paștele îl petrec în familie. Paștele și Crăciunul se face întotdeauna în familie. Sofia este elementul principal al acțiunilor mele și totul se învârte în jurul ei. O să merg cu colinda de Paște, pe la sora mea, prieteni, ei pe la mine.

Când spun Paște mă gândesc la ouă, drob și pască, adică într-un cuvânt mâncare. Ultimii 6 ai din viața mea au fost cei mai frumoși, datorită copilului meu. Toate sărbătorile s-au completat mai frumos decât mi-am putut imagina, odată cu venirea ei pe lume. Sărbătorile, într-un cuvânt, înseamnă Sofia”, s-a destăinuit blonda pentru Wowbiz, site-ul canalului de televiziune unde lucrează acum, Kanal D2.

Care e sfatul cel mai important pe care i l-a dat Sofiei

Chiar dacă nu-i lipsește nimic, Bianca Drăgușanu spune că cel mai important pe lume este să te iubească Dumnezeu, lucru pe care i l-a insuflat și fetiței sale. „N-am avut o copilărie cu multe lucruri, dar, pentru că părinții mei m-au iubit și au avut grijă de mine așa cum și-au permis ei, sunt un om împlinit în ziua de azi.

Cel mai important e să te iubească Dumnezeu, să ai încredere în tine și să fii sănătos. Copilul meu este una dintre micile părți din viața asta care ar putea să mă facă să sufăr, la un moment dat, dar cred că n-o va face și copilul meu este puterea mea și fericirea mea”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Recomandarile noastre