Bianca răspunde celor care o acuză de tot felul de rele. Mărturisește cum face maldărul de bani

Bianca răspunde celor care o acuză de tot felul de rele. Mărturisește cum face maldărul de bani
Nu mai e un secret pentru nimeni că Bianca Drăgușanu e lăudăroasă, dar cu ultima declarație publică pare că s-a întrecut pe sine.

„Produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a spus aceasta, cu referire la faptul că plănuiește să se mute cu fiica ei și a lui Victor Slav în Dubai.

Dacă e să ne luăm după InstaStory-urile zilnice, o zi din viața Biancăi Drăgușanu arată cam așa: trezit, desene animate cu copilul, mic dejun acasă, vizită la salon – pentru unghii sau păr (Bianca nu se spală niciodată pe păr acasă, ci doar la hairstylist), vizită la magazinul de haine, shopping, mers la sală și la saloane de întreținere corporală.

Duce o viață de lux. Mesele le ia, de cele mai multe ori, în oraș. Iar peste tot, micuța Sofia o însoțește și primește o bună educație și tratament pe măsură ( manichiură, codițe etc.)

Pentru că a fost acuzată că a stat cu Alex Bodi și a îndurat bătăile pentru că acesta avea bani, Bianca a ținut să explice că, pentru ea, banii nu sunt o problemă.

Cât câștigă Bianca Drăgușanu lunar

Amintim că exact acum un an, când era încă femeie măritată, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că ea câștigă lunar minim 10.000 de euro din postările de pe Instagram, lucru care îl nemulțumește pe soțul sau.

„Eu sunt o persoană publică, am un reach la tot Instagramul meu. Eu am contracte foarte bune la Instagramul meu și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scriși pe foaie, 10.000 minim. Eu trebuie să am întodeauna Insta Story-uri”, a spus Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show, acum un an.

Pe parcursul carierei a acumulat 1.100.000 de abonați pe Instagram, iar fiecare fotografie a divei acumulează peste 10.000 de like-uri. Surse credibile au declarat recent presei că vedeta poate cere pentru o singură postare prin care face reclamă unui produs, în jur de 3.000 de euro.

Sursa foto: Instagram

COVID-19. Expertul Anthony Fauci: ”Va fi nevoie de mască şi după vaccinare”