Bianca și Gabi Bădălău, surprinși într-o situație jenantă. Cineva i-a filmat la o petrecere

Bianca și Gabi Bădălău, surprinși într-o situație jenantă. Cineva i-a filmat la o petrecere
Cu puțin timp în urmă, clanul Cămătaru a dat o petrecere pe cinste, de la care nu putea lipsi Gabi Bădălău, alături de frumoasa sa iubită, Bianca Drăgușanu.

Florin Salam a făcut show de zile mari la petrecerea clanului Cămătaru, unde și-au făcut apariția Gabi Bădălău, alături de Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au distrat recent la o petrecere a clanului Cămătaru, unde atmosfera a fost întreținută de regele lăutarilor, Florin Salam. Dedicațiile pentru Nicolae Bădălău, tatăl lui Gabi, aflat în închisoare au curs pe bandă rulantă.

Fiul său i-a cerut atunci Biancăi să scoată o sumă mare din poșeta scumpă, iar blonda s-a conformat imediat fără nici un fel de comentariu. Gabi Bădălău a luat banii și i-a dat lui Salam, ca să-i cânte tatălui său aflat în grea suferință. ”Nu intră mâncarea bine, dacă tata nu e bine!”, a cântat cu patimă manelistul.

Baronul de Giurgiu rămâne în arest

Fost vicepreşedinte al Autorităţii de Audit din cadrul Curţii de Conturi Niculae Bădălău a fost arestat la sfârșitul lunii noiembrie și trimis în judecată pentru trafic de influenţă şi dare de mită în formă continuată.

Potrivit anchetatorilor, tatăl lui Gabi Bădălău i-ar cerut unui primar de comună să dea un contract privind „Reabilitare sistem de alimentare cu apă potabilă…,” unei societăți comerciale administrată de o rudă de a sa. Contractul este estimat la valoarea de 7.071.925 lei fără TVA.

Bădălău a mai fost investigat în trei dosare penale

El a lăsat să se înțeleagă că are influență asupra unei persoane din conducerea Companiei Naționale de Investiții, căreia i-ar fi spus să asigure finanțarea a două proiecte depuse de primăria respectivă. De asemenea, oamenii legii au dispus arest preventiv și pentru Elena Matache, considerată complice, care a fost plasată în arest la domiciliu. În trecut, Bădălău a mai fost investigat în trei dosare penale, fiind acuzat chiar și de spălare de bani. În final însă, dosarele au fost închise.

Recomandarile noastre