Pisoiul Billy a împiedicat o moarte subită. A devenit erou după ce i-a salvat viața stăpânei sale. Aflați ce a făcut!

Pisoiul Billy a împiedicat o moarte subită. A devenit erou după ce i-a salvat viața stăpânei sale. Aflați ce a făcut!
Billy este numele pisoiului inteligent care a înțeles că stăpâna sa are nevoie de ajutor și astfel i-a salvat viața.

E frumos, iubăreț și, mai presus de toate, înțelege tot ce se întâmplă în jurul său. Iată ce a reușit să facă pisoiul Billy.

Billy, pisoiul cu suflet mare. A devenit erou după ce i-a salvat viața stăpânei sale

În vârstă de șapte ani, Billy e mai mult decât un pisoi și a demonstrat asta recent, pentru că datorită lui stăpâna trăiește. Sam Felstead, în vârstă de 42 de ani, din Stapleford, Nottingham, a fost trezită în toiul nopții de pisoiul care, dintr-o dată s-a urcat pe pieptul ei și a început să miaune foarte puternic, un lucru pe care nu-l făcea de obicei.

Atunci femeia s-a trezit din somn și a realizat că are o durere foarte mare în partea dreaptă și nu se poate mișca. Potrivit Daily Mail, cu mare greutate a reușit să ceară ajutor mamei, care a chemat salvarea. Ulterior a fost dusă la Spitalul Nottingham, iar medicii i-au spus că făcuse un atac de cord în timpul somnului.

„Deodată, m-am trezit, transpirând și nu mă puteam mișca”

„Am fost puțin șocată. M-am culcat și m-am simțit bine. Ieșisem chiar și cu câinii și nu mă simțeam rău și nu aveam nicio durere. Deodată, m-am trezit, transpirând și nu mă puteam mișca. Billy era pe pieptul meu și miauna tare. Nu face asta în mod normal, doarme toată ziua și toată noaptea, asta e viața lui”, a explicat ea. Ciudat sau nu, după ce femeia s-a însănătoșit și a revenit acasă, Billy s-a comportat normal, ba chiar a ignorat-o.

Pisica care a salvat un bebeluș de la îngheț

Un alt șocant s-a întâmplat în 2015, iar personajul principal este Mașa, o pisică superbă care-și făcea veacul într-un complex rezidențial din orașul Obninsk, fiind hrănită și îngrijită de locuitori. Pisicuța stătea pe hol într-o cutie pe care i-au pus-o oamenii, dar într-o zi geroasă de ianuarie, a început să miaune foarte rău, atrăgând atenția unei femei din bloc.

Când aceasta s-a apropiat de cutie a fost îngrozită. Mașa stătea ghemuită în jurul unui bebeluș, despre care nimeni nu știe cum a ajuns acolo, căruia îi asigura căldura necesară. Locuitorii complexului spun că Mașa a reușit să salveze de la moarte bebelușul de doar 12 săptămâni. Și mai impresionat este faptul că atunci când salvarea a venit, Mașa a făcut eforturi mari să fie luată și ea în ambulanță. Drept recompensă, pisicuța a primit porții suplimentare de mâncare și multă iubire din partea oamenilor.

Sursă foto: fun.md