Momente speciale pentru Flick și Denisa: și-au creștinat bebelușul. Povestea interesantă a cristelniței Foto

Momente speciale pentru Flick și Denisa: și-au creștinat bebelușul. Povestea interesantă a cristelniței Foto
Flick și Denisa sunt cei mai fericiți părinți de pe pământ. Cei doi au fost extrem de emoționați la botezul fetiței.

Domnul Rimă este un tătic responsabil, care a avut grijă ca botezul fetiței lui să fie ca la carte. Iată ce a ieșit.

Momente speciale pentru Flick și Denisa. Și-au creștinat bebelușul. Cum a arătat cristelnița Foto

Cu doar o zi înainte de marea sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului, Denisa și Flick au avut parte de al doilea moment magic din viață, după nașterea fetiței: creștinarea ei. Flick a dorit ca evenimentul să aibă loc într-un loc cu totul și cu totul special, respectiv biserica în care și el și mama sa au fost botezați.

De altfel, Eva Maria a fost botezată că în aceeași cristelniță a fost creștinat și el, dar și ființa care i-a dat viață, dar și bunicul lui. Este vorba de biserica din satul natal în care Domnul Rimă a copilărit.

„Azi ne-am botezat fetița, pe Eva-Maria, la biserica Sfânta Maria, din satul în care am copilărit, în cristelnița în care am fost creștinat și eu, și mama, și acum 100 de ani și bunicul meu”, a scris Flick în dreptul unei imagini în care este alături de fiica și soția sa.

 

Au afișat pe clădire fotografia lor, însoțită de propunerea de a fi părinți spirituali și pentru Eva Maria. Așa cum ne-a obișnuit, Flick a dat marea veste și prin câteva versuri: În stilul caracteristic Flick a dat marea veste în rime: „Ne găsim, când vine seara / Fericiți și ea și eu/ Pentru că ne-am dus comoara/ În fața lui Dumnezeu”.

Cum a fost împodobită cristelnița

Pentru că are o asemenea poveste, cristelnița a fost împodobită de sărbătoare, cu funde roșii și albe. Cât privește trusoul micuței, nașii au ales să fie în culoarea îngerilor, rochița aleasă fiind de prințesă. Nașa a ales să poarte o rochie lila, iar nașul un costum negru.

Mămica s-a asortat cu Eva Maria și a ales o rochie albă, scurtă, iar Flick a arătat bine cu un costum alb, o cămașă albastră și o batistă în aceeași nuanță. Cei doi au preferat ca petrecerea să aibă loc acasă, într-un decor festiv. Printre cei care au venit să-i facă urări micuței proaspăt creștinate a fost și gașca Zurli.

Sursă foto: instagram