Flick și Denisa lucrează de zor la amenajarea camerei fetiței. Detaliile te vor emoționa

Flick și Denisa lucrează de zor la amenajarea camerei fetiței. Detaliile te vor emoționa
De când au devenit părinți, Flick și superba sa soție, Denisa, nu mai știu cum să facă să nu-i lipsească nimic. Iar acum se ocupă de camera bebelușei.

Au trecut două săptămâni de când sunt mamă și tată, iar sentimentele pe care le au acum nu pot fi exprimate în cuvinte.

Flick și Denisa lucrează de zor la amenajarea camerei fetiței. Iată primele detalii

E în al nouălea cer de când a devenit tată și a povestit tuturor despre momentul în care și-a văzut copilul pentru prima dată și l-a ținut în brațe. Pentru că Flick a stat lângă soția sa când a născut și nu va uita niciodată acele clipe. ”Încă sunt foarte emoționat și nu mă pot dezlipi de ea. O privesc minute în șir când doarme. Îi vorbesc, îi cânt… Eram atât de fericit că am făcut atâtea lucruri minunate în viața asta, dar Eva a venit să-mi spună că de fapt nu am făcut nimic.

Pentru mine și Denisa viața abia acum începe!. (…) ”Am plâns, recunosc, și acum mi se face pielea de găină. Am auzit cazuri de bărbați care au leșinat în sala de nașteri, dar nu a fost cazul meu. M-am ținut tare, și oricum nu era despre mine. Ele au fost eroinele zilei…”, a povestit Flick într-o înregistrare publicată pe canalul de Youtube al soției sale.

„El a fost primul care i-a făcut băiță”

La rândul său, Denisa spune că Flick a fost cel care și-a dorit să asiste la naștere și tot el a luat primul fetița în brațe și i-a făcut prima băiță. ”Sunt conștientă că sunt femei care își postează nașterea pe Internet, nu sunt genul acesta de persoană. După cum am mai spus, mi se pare nedemn pentru o lady să posteze și să-și facă publice intimitățile. Nu mă reprezintă genul acesta de afișare, nu am spus nimănui. Știm doar noi, eu și soțul meu. Pentru că doar pe noi ne privește.

„M-a ajutat enorm să mă țină de mână, să mă pupe pe frunte, să mă încurajeze”

Pot să vă spun doar că Sebastian și-a dorit să ia parte la naștere. Inițial nu m-am gândit dacă eu vreau sau nu vreau. Am considerat că este dreptul lui, deoarece este copilul lui, în aceeași măsură în care este și copilul meu. (…) Acum dacă mă uit înapoi, a fost un lucru minunat pentru care îi voi fi recunoscătoare toată viața.

M-a ajutat enorm să mă țină de mână, să mă pupe pe frunte, să mă încurajeze. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost dacă nu ar fi fost acolo. Am auzit împreună primul plânset și vocea medicului când ne-a spus ‘’Felicitări, aveți o fetiță’’. El a fost primul care a luat-o în brațe, i-a schimbat primul scutec, i-a făcut prima băiță’’, a mărturisit Denisa.

Cum va arăta camera bebelușei

Tot ce a fost mai greu a trecut, iar acum părinții se ocupă intens de amenajarea camerei. Ei au ales un mobilier alb, pereții camerei vor fi vopsiți în aceeași culoare, dar vor fi puse mai multe stickere amuzante. „Este încă „Work in progress” cu amenajarea camerei Evei. Trebuie să dăm astea jos, dar până atunci voiam să vă arat grădina Zoologică.”, a spus Flick pe contul de Instagram.

Sursă foto: instagram