”Bine faci, bine găseşti”, la TVR. Vă așteaptă și Iuliana Tudor cu colinde

”Bine faci, bine găseşti”, la TVR. Vă așteaptă și Iuliana Tudor cu colinde
Televiziunea Română a pregătit un program special de Sărbători în vremurile astea, de pandemie. Dacă vă plac poveștile despre oameni deosebiți și colindele, uitați-vă la TVR, azi și în zilele următoare. Merg direct la suflet.

Suntem obligați să stăm mai mult în case, dar nu lipsesc distracția, tradițiile, poveștile. Sunt toate la TVR!

”Bine faci, bine găseşti”, la TVR

Trăim vremuri grele, dar sunt oameni care au răzbit. Jurnalista Dana Deac, la rândul ei greu încercată de un cancer apărut din senin, a descoperit români cu suflet mare.

”Anul 2020 ar trebui să rămână în istoria fiecăruia dintre noi ca anul în care ne-am dorit binele mai mult ca oricând și am apreciat parcă altfel ajutorul primit de la ceilalți. Dana Deac a călătorit, din nou, în România binelui pentru a descoperi câteva portrete aleunor oameni care săvârșesc binele în mod firesc: Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, Dan Perjovschi, Lorita Constantinescu, Adriana și Virgil Scripcariu, Wargha Enayati și Mihai Covaliu. în Ajun de Crăciun, de la ora 18.30, le vom putea urmări într-o nouă ediţie a emisiunii «Bine faci, bine găseşti», realizator şi producător Dana Deac”, informează TVR.

Iuliana Tudor, program cu colide îndrăgite

Dacă vă este dor de frumoasele colinde românești le vedeți la TVR. Iuliana Tudor prezintă programul de colinde ”Nu uita că ești roman”,  la TVR 1 pe 24 decembrie, ora 21.00 și pe 25 decembrie, ora 18.25.

„Venim cu drag în casele dumneavoastră în seara de Ajun să vestim naşterea pruncului Iisus. Primiţi cu colinda?”, întreabă Iuliana Tudor în prag de Crăciun, alături de câteva dintre marile nume ale folclorului românesc și de membrii ansamblului ”Junii Sibiului”.

Programul special de colinde „Nu uita că ești român” începe la TVR 1 pe 24 decembrie, de la ora 21.00 și continuă în ziua de Crăciun, de la 18.25. într-o atmosferă de poveste, la gura râului în judeţul Sibiu.


Oana Roman, la un pas să-și schimbe viața. Ce a făcut de bucurie!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp