La ce biserici se roagă vedetele României. De acolo primesc puterea divină

La ce biserici se roagă vedetele României. De acolo primesc puterea divină
Cunoscut mai mult ca un Don Juan care învârte femeile pe degete, Cătălin Cazacu îl poartă mereu pe Dumnezeu în suflet. Are chiar și două biserici unde merge foarte des.

Cătălin Cazacu are grijă la suflet, chiar dacă mai calcă pe bec din când în când. Ori de câte ori simte nevoie să se încarce cu putere divină, merge la două biserici.

Fostul iubit al Ramonei Olaru, Cătălin Cazacu îl poartă pe Dumnezeu în inimă. Are două sfinte lăcașuri unde ajunge foarte des pentru a se ruga și a-și liniști sufletul. „Nu merg duminica la biserică, am credința mea, am două biserici unde merg tot timpul. Una este cea de la Cozia și a doua este la Dubova, la Dunăre, locul meu preferat, e o biserică chiar pe malul apei”, a mărturisit cu ceva timp în urmă motociclistul.

În acest lăcaș a fost Iulia Vântur după ce s-a despărțit de Marius Moga

Mănăstirea vedetelor

Sfânta mănăstire Ghighiu, situată la doar câțiva kilometri de Ploiești este locul unde poposesc multe vedete pentru a-și împlini dorințele. La icoana Maicii Domnului Sirianca, făcătoarea de minuni a cerut alinare cu câțiva ani în urmă și Iulia Vântur, după ce s-a despărțit de Marius Moga.

Există zvonuri că tot la mănăstirea Ghighiu veneau noaptea să se roage în trecut și politicienii Ion Iliescu și Adrian Năstase. Și Monica Gabor a cerut ajutor divin după ce s-a despărțit de Irinel Columbeanu.

Corina Chiriac s-a vindecat miraculos după ce a vizitat Mormântul Sfânt

Ea a fost văzută la mănăstirea din Ciorogârla în genunchi cerând îndurare. Și iată că Divinitatea s-a îndurat și i l-a scos în cale pe Mr. Pink, alături de care trăiește o viață de prințesă. Printre cele mai credincioase vedete se numără și celebra cântăreață Corina Chiriac, care are mare iubire de Dumnezeu și Maica Domnului. Artista și-a întărit și mai mult credința după ce, aflându-se în Israel și fiind bolnavă, s-a vindecat miraculos după ce a pus piciorul în Mormântul Sfânt.

Corina Chiriac s-a vindecat miraculos după ce a fost la Mormântul Sfânt

Care sunt vedetele care și-au schimbat religia

Există și vedete din România care și-au schimbat religia. Astfel, Brigitte Sfât a mărturisit că a trecut la penticostali pentru a scăpa de vrăji. „Eu am fost catolică, dar am avut foarte multe probleme şi am umblat pe la multe biserici. Voiam să scap de vrăji şi de lucruri murdare.

Mergeam foarte des la Mănăstirea Bodrog, din Arad, unde se fac slujbe vineri noaptea pentru cei cu probleme. Acolo am fost botezată în apă ca să scap de toate păcatele şi să încep viaţa ca un om nou”, a spus Brigitte.

Antonia e adepta mormonilor

La rândul său, Antonia a mărturisit că e de religie mormonă, la fel cum este și Ion Țiriac, miliardarul făcând public acest lucru în 2008. Pentru a se căsători cu Elan Schwartzenberg, Mihaela Rădulescu a renunțat la ortodoxism și s-a convertit la iudaism, în timp ce Zoltan Andras, solistul formaţiei “Sarmalele reci”, este adeptul antroposofiei.

Nu în ultimul rând antrenorul Ioan Ovidiu Sabău este martor al lui Iehova din 1991. “Înainte, dacă cineva mă lovea, înjura ori scuipa, îi răspundeam cu aceeaşi monedă. După ce am devenit Martor, am devenit un alt om”, a spus acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre