Blestemul Dianei la încoronarea lui Charles, o temă de discuție în societatea britanică

Blestemul Dianei la încoronarea lui Charles, o temă de discuție în societatea britanică
După cum relatează lbs.co.uk, prognoza meteo pentru încoronarea lui Charles este cu totul și cu totul dezamăgitoare: se anunță ploi și tunete.

O mare parte a Angliei și Țării Galilor se așteaptă la o furtună care va sosi sâmbătă, la ora 11.00, chiar în momentul în care este programată ceremonia de încoronare. Așa cum au arătat meteorologii, pentru cea mai mare parte a țării sunt prognozate ploi, care ar putea fi însoțite din când în când de tunete.

Sâmbătă, 6 mai, va avea loc încoronarea regelui Charles al III-lea și momentul în care acesta va urca oficial pe tronul Marii Britanii. Se spune că regele Charles al III-lea așteaptă această zi de 70 de ani și deja se scriu multe despre schimbările și modernizarea pe care le va introduce monarhul britanic. Astfel, traseul pe care procesiunea se va întoarce după încoronare va fi mult mai scurt decât cel pe care l-a parcurs mama sa, regina Elisabeta a II-a în 1953.

Sâmbătă, regele Charles va fi încoronat oficial, alături de regina consoartă, Camilla

De asemenea, a mai fost dezvăluit că ținuta regelui, la încoronare, va fi mai modernă și că în loc să poarte pantaloni de mătase, așa cum era cazul înainte, regele Charles al III-lea va fi încoronat în uniforma sa militară. S-a vorbit intens despre multe detalii, inclusiv despre cum va fi întâlnirea dintre fiii regelui,  Harry și William și cum se va desfășura totul. Dar  nimeni nu s-a gândit la ceva care ar putea afecta cu adevărat întreaga zi: prognoza meteo.

Se anunță furtună la încoronarea regelui

După cum a scris lbs.co.uk, prognoza meteo pentru încoronarea lui Charles este dezamăgitoare: sunt prezise ploi și tunete. În cea mai mare parte a țării sunt prognozate averse, care ar putea fi însoțite din când în când de tunete.O mare parte din Anglia și Țara Galilor se așteaptă fie afectată de o furtună sâmbătă la ora 11:00, exact când este programată să aibă loc ceremonia de încoronare.

Iar până la ora 15, după cum prezice prognoza, Londra va fi afectată de furtuni, care ar putea coincide cu momentul în care ar trebui să se desfășoare procesiunea regală de după încoronare, unde sunt așteptate multe persoane pe străzi pentru a saluta pe regele Charles și pe regina consort Camilla. La aceeași oră este programat și concertul care are loc a doua zi, unde vor concerta grupul Take That, Katy Perry și Lionel Richie.

Blestemul Dianei. Trimite stihiile peste cel care a înșelat-o cu Camilla

În ciuda prognozei meteo dezamăgitoare pentru acest weekend plin de evenimente, asta nu înseamnă că ziua va fi mai puțin memorabilă. Să nu uităm că ziua încoronării reginei Elisabeta a II-a nu a fost binecuvântată cu vremea cea mai bună, dar până la urmă nu a împiedicat pe nimeni să se bucure de procesiunile zilei. Prognoza meteo rea nu i-a împiedicat pe utilizatorii rețelelor de socializare să comenteze.

În timpul căsătoriei cu prințesa Diana, Charles a înșelat-o cu Camilla

Unii au fost dezamăgiți și triști, în timp ce alții au fost foarte amuzanți, insinuând că nimic nu este întâmplător și că prințesa Diana îi trimite lui Charles vreme rea, din răzbunare pentru că a înșelat-o cu Camilla. „Acesta este un semn”, „Doar începutul blestemelor pe care i le trimite Diana de sus”; „Nu este întâmplător – este blestemul Dianei”, „Trebuie să fie voia lui Dumnezeu”, au fost doar câteva dintre comentarii, scrie Glossy Espreso.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre