Prințesa Diana și obiceiurile ei ciudate la mâncare. Nici ceilalți membri ai Casei Regale nu stau mai bine la preferințe

Prințesa Diana și obiceiurile ei ciudate la mâncare. Nici ceilalți membri ai Casei Regale nu stau mai bine la preferințe
Gusturile nu se discută, indiferent că e vorba de omul de rând sau membrii Casei Regale. Ce pun aceștia în farfurie?

Când vorba despre preparate culinare, membrii Casei Regale au niște gusturi mai ieșite din comun. Iată câteva lucruri neștiute despre aceștia.

Întotdeauna, Lady Di a avut un trup de invidiat, dar sunt puțini sunt cei care au știut cu ce se delecta prințesa inimilor. Fostul bucătar regal al acesteia, Darren McGrady spune că prințesa avea un preparat culinar pe care-l iubea din tot sufletul, dar destul de ciudat pentru oricine. E vorba de piersici cu sare.

Combinația e destul de ciudată, însă pentru Diana era un adevărat deliciu. Iar atunci când vroia să se simtă cu adevărat nemaipomenit, opta pentru o salată de piersici și brânză maturată. De asemenea, fostul bucătar regal spune că Diana era îndrăgostită de fructul litchi, pe care-l curăța singură, apoi mânca un bol întreg.

Când William și Harry erau mici, ea nu asculta de sfaturile nimănui și nu le refuza plăcerea de a mânca fast-food sau pizza. Totuși, din scrisorile Dianei reiese că avea o pasiune pentru „supă acră de sfeclă roşie”.

Regele Charles și Camilla, la un ceai

Regele Charles mănâncă mezeluri și cârnați doar din Italia

Pretențiosul rege Charles are multe pretenții când vine vorba de mâncare. El consumă cârnați și mezeluri doar din Italia, iar când pleacă undeva, aduce cu el propriile băuturi.

În ceea ce o privește pe Kate Middleton aceasta mănâncă puțină carne pentru a avea o piele frumoasă și tânără și adoră salata cu pepene roșu sau tabbouleh. Pe de altă parte, este fană pește crud sau crevete marinat în lămâie, cu ardei iute, ceapă și coriandru și este mare amatoare de sushi, ca și prințul William. Dar se spune că ducesa Kate prepară și niște senzaționale macaroane cu brânză sau spaghete carbonara.

La rândul ei, Meghan Markle adoră să taie zucchini în bucăți, să-l fiară la foc mic, apoi să adauge pastă de tomate. Transformă totul într-o „pastă sexy și pufoasă”, așa cum o descrie ducesa.

Regina Elisabeta nu suporta să consuma ouă albe

Regina Elisabeta nu suporta ouăle albe

Și regretata regina Elisabeta avea gusturi ciudate. Suverana nu suporta ouăle albe, ci doar pe cele cu coajă maro, inclusiv cele de prepeliță. Și niciodată nu a fost văzută să consume paste sau cartofi, considerând că aceste două produse ar trebui excluse din alimentație.

Pentru a avea mereu respirația proaspătă, nu consuma nici ceapă sau usturoi și era exclus ca în farfuria ei să fie văzută o bucată de carne ce nu era foarte bine friptă. Un lucru foarte puțin știut despre regină este faptul că se enerva cumplit când auzea sunetul cuburilor de gheață în pahar. Se spune chiar că prințul Philip a inventat pentru soția sa o mașină de gheață, care făcea mingiuțe.

Recomandarile noastre