Lipsa îndelungată a prințesei Charlene din Principat, unde a rămas soțul cu gemenii lor, a dat naștere unui val de bârfe. Niciun mesaj de-al ei transmis din Africa de Sud, țara sa natală, niciun argument de natură medicală nu i-a convins pe monegasci că între prințul lor și soția sa lucrurile stau bine. Iar vorbele au început să circule, să se scotocească prin amintiri.
Se vorbește, din nou, despre blestemul care ar plana asupra familiei Grimaldi al cărei descendent este prințul Albert. Ce se întâmplă dacă acest blestem, aruncat asupra lui Rainier I Grimaldi în timpul bătăliei de la Zierikzee, este valabilă încă o dată? Legenda spune că, în 1304, o tânără flamandă i-a spus primului domn al Principatului Monaco, pe care l-a acuzat că a abuzat-o: „Un Grimaldi nu va găsi niciodată fericirea în căsătorie!”.
Moartea tragică a prințesei Grace sau cea a lui Stefano Casiraghi, soțul prințesei Caroline, dezamăgirile sentimentale ale prințesei Stéphanie, relațiile cu femei controversate ale prințului Albert până la căsătoria sa, toate acestea sunt invocate că ar confirma predicția făcută în urmă cu secole.
Însă, pe 2 iulie 2011, o populație atașată profund de familia sa princiară și-a recăpătat speranța. În acea zi, prințul suveran s-a căsătorit în fața lui Dumnezeu cu Charlene Lynette Wittstock, fostă campioană sud-africană la înot, cu douăzeci de ani mai tânără. La nuntă au participat principesa Margareta cu principele Radu Duda, dar și Ilie Năstase cu fosta soție Brigitte Sfăt.
Apoi a urmat o bucurie mare când tânăra prințesă a născut gemenii, un băiat și o fată.
La mai bine de jumătate de secol după căsătoria prințului Rainier cu vedeta americană Grace Kelly, când s-a vorbit iar de blestem, Monaco reînvie legenda. Și oamenii cred că și-au pierdut prințesa, că ea nu se va reîntoarce din Africa în principat în octombrie, așa cum a declarat.
Ce le-a transmis prințesa Charlene monegascilor
Luna trecută, prințesa Charlene a dezvăluit la Radio 702 din Africa de Sud că speră să se întoarcă acasă în octombrie. „Inițial trebuia să fiu aici timp de 10 până la 12 zile, din păcate, am avut o problemă de egalizare a urechilor și am aflat prin intermediul medicilor că am o infecție sinusală și o infecție destul de gravă. Deci, este nevoie de timp pentru a rezolva această problemă pe care o am”. Ea a adăugat: „Nu pot forța vindecarea, așa că voi fi în Africa de Sud până la sfârșitul lunii octombrie”.
Operația ORL a avut loc, însă nimic nu a convins poporul din Monaco că la mijloc nu este o despărțire a cuplului princiar, care s-a logodit în 2010 și s-a căsătorit în 2011, după ce relația începuse în anul 2000.
Absența lui Charlene din Monaco vine într-un moment dificil pentru cuplu, care s-a confruntat cu un nou scandal de paternitate în decembrie 2020. Atunci o braziliană a susținut că Albert a avut un copil cu ea chiar în timpul relației lui cu prințesa. Prințul a respins și afirmația și toate pretențiile ridicate de femeie.
Pentru prințul Albert urmează un alt proces de paternitate
Se zvoneşte că, de fapt, Charlene n-a putut să treacă peste ultima pretenţie de paternitate a acestei femei care susține că a avut un copil cu Albert în urma unei aventurit.
Prinţul de 63 de ani, deja tatăl a doi copii ilegitimi (Jazmin, de 29 de ani, şi Alexandre, de 17) se trezește acum că ar mai fi tatăl unei fete, născute în Brazilia în anul 2005.
Mai mult, presa străină a scris că presupusa fiică a lui Albert, acum în vârstă de 15 ani, i-a trimis acestuia o scrisoare, în septembrie 2020. I-a scris următoarele: “Nu înţeleg de ce am crescut fără un tată, iar acum, când te-am găsit, nu vrei să mă vezi.”
Conform actelor legale înaintate de avocaţii femeii, prințului Albert i se cere să accepte un test ADN care să ateste paternitatea. Aşa s-a întâmplat şi în cazul celorlalţi doi copii ilegitimi ai săi.
Prima audiere în procesul deschis de braziliană va avea loc în septembrie. Iar oamenii din principat cred că din acest motiv Charlene nu vrea să se întoarcă la palat, iar blestemul familiei se va împlini încă o dată.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook