Boala momentului face ravagii în muzică. Jumătate din trupa Kiss s-a molipsit

Boala momentului face ravagii în muzică. Jumătate din trupa Kiss s-a molipsit
Pandemia continuă să afecteze showbizul la nivel mondial, vedetele nefiind nici ele străine de probleme. Ultimii care au probleme sunt rockerii de la Kiss.

Jumătate din trupa KISS s-a molipsit de Covid-19, iar fanii lor sunt de-a dreptul îngrijorați. Vestita formație de glam rock KISS a fost nevoită să își amâne patru concerte din actualul turneu. Liderul grupului, basistul Gene Simmons, a fost confirmat cu Covid-19. Diagnosticul a venit la cinci zile după ce solistul Paul Stanley a fost confirmat cu aceeași boală.

KISS a făcut anunţul marţi, cu o zi înainte de a urca pe scenă în Clarkston (Michigan). Trupa a transmis că muzicienii şi echipa trebuie să rămână acasă, în auto-izolare, pentru următoarele zece zile.

Jumătate din trupa Kiss s-a molipsit

Fanii lor sunt însă deosebit de îngrijorați având în vedere vârsta celebrilor rockeri. KISS este o formație rock americană, fondată în anul 1973, în New York. Formația evoluează în genurile glam rock, hard rock și heavy metal și este bine-cunoscută pentru prezența sa scenică, membrii KISS apărând în concerte în costume și vopsiți pe față. Este considerată un precursor al genului glam metal. Având în vedere anul constituirii trupei, e de la sine înțeles că protagoniștii au și ei vârste înaintate.

Liderul trupei, Simmons este în vârstă de 72 de ani. El prezintă simptome uşoare. Paul Stanley a spus că s-a vindecat şi, luni, a confirmat că a avut o formă uşoară a bolii. După ce în urmă cu o săptămână a fost anunţat că a fost diagnosticat cu Covid-19, reprezentanţii trupei au precizat că toţi artiştii şi echipa au fost vaccinaţi.

Turneul trupei, intitulat „The Final Tour Ever: End of the Road”, ar trebui să continue până la începutul lunii octombrie, în SUA, apoi KISS are concerte programate în străinătate, iar pe 29 decembrie trebuie să revină în State, pentru 12 show-uri în Las Vegas. Alte concerte internaţionale sunt programate până în iulie 2022, dar nu a fost anunţat un final al seriei.

Sursa foto: Brian Lowe / Biography