Bobby Păunescu, patronul de la B1, e topit. A petrecut vara cu noua iubită în locuri exotice

Bobby Păunescu, patronul de la B1, e topit. A petrecut vara cu noua iubită în locuri exotice
Afaceristul Bobby Păunescu trage la domnițe care de care mai frumoase. Acum se iubește cu mezzosoprana Andreea Ilie.

Frumoasă de pică și celebră pe deasupra, Andreea Ilie este femeia care i-a luat mințile afaceristului Bobby Păunescu. Andreea este o mezzosoprană din Timișoara, cu o carieră frumoasă în domeniu.

Bobby Păunescu, patronul de la B1, e topit. A petrecut vara cu noua iubită în locuri exotice

Rețete și Vedete a devoalat relația aceasta încă din 3 iunie a.c., la scurt timp după ce patronul de la B1 Tv se despărțise de modelul Claudia Maria Dumitru. Așadar, de câteva luni, Bobby Păunescu și Andreea Ilie trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Cei doi și-au trăit până acum iubirea dincolo de ochii curioșilor, dar recent Bobby a arătat tuturor ce are lângă el. Cum? Prin câteva fotografii incendiare din vacanțele petrecute pe Coasta Amalfitană.

La rândul său, Andreea și-a oficializat relația, postând pe Instastory o fotografie cu ea și Bobby în mari tandrețuri. Și după doar câteva zile, a recunoscut public că ei doi sunt împreună.

O nouă căsătorie?

„A venit în viaţa mea exact în momentul potrivit, unde maturitatea mea emoţională şi experienţa lui profesională, plus bunătatea lui sunt cele mai importante aspecte pe care le doresc în acest moment”, a declarat aceasta, pentru Click! Sursele spun că relația dintre cei doi a devenit extrem de serioasă, așa că e posibil ca în viitor să auzim de o nouă căsătorie.

Cine e Andreea Ilie

Andreea Ilie este cea mai cunoscută mezzosoprana pop opera din România. Andreea s-a născut la Timișoara, într-o familie cu o tradiție de muzică clasică. A absolvit Colegiul Național de Artă „Ion Vidu” în 2004, Facultatea de Muzică a Conservatorului Timișoara în 2008 cu o diplomă de licență și 2010 cu un masterat în muzică, menționează biografia oficială a artistei.

Tânăra e cunoscută și pentru relațiile avute cu bărbați celebri. O perioadă aceasta a fost iubita lui Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism. Cei doi s-au despărțit însă la sfârșitul anului trecut. Sursele spun că în trecut aceasta ar fi fost și iubita lui Dan Bittman.

În ceea ce îl privește pe Bobby Păunescu, acesta a fost căsătorit trei ani cu o altă frumusețe, fotomodelul Alice Peneacă, dar s-au despărțit în 2018. De asemenea, este cunoscuta lunga relație a lui Bobby Păunescu cu Monica Bârlădeanu. De ce au renunțat cei doi unul la altul?

„Așa a fost să fie. Mi-e greu să dau definiții”

„E foarte greu de răspuns de ce s-a terminat relația cu Monica Bârlădeanu, pentru că nu avem un motiv clar. Așa a fost să fie. Mi-e greu să dau definiții. Pentru că, așa cum spuneam, partea sentimentala e singura parte din viața mea în care încerc să nu am reguli, să nu dau definiții.

Și dacă mă tem ca femeile mă plac pentru bani, ce pot să fac?! Interesul e din ambele părți. Orice relație e bazată pe un interes. Acum, că e vorba de bani, de frumusețe, de dragoste, de faimă, orice”, a declarat Bobby Păunescu într-un interviu.

Sursă foto: click