Fotomodelul Claudia e istorie, Bobby Păunescu se vede cu o timișoreancă, iar de data asta totul este la vedere. Iată cine e iubita celebrului om de cinema. Bobby Păunescu a fost foarte discret în relațiile pe care le-a avut. Acum, însă, patronul de televiziune a contribuit, indirect, la „anunțul” că Andreea Ilie, cunoscuta mezzosoprană, este iubita lui. Artista e cea care a dezvăluit, printr-o postare pe o rețea de socializare,  relația. În fotografie apar împreună, fericiți.

În vara anului trecut, Rețete și vedete dezvăluia cum s-au dat de gol, celebrul om de cinema și iubita sa din acea perioadă, modelul Claudia Maria Dumitru, cu postările de pe terasa vilei lui, din Elveția. Ambii au surprins apusul din același loc, și  au „scăpat” în imagini  detalii din mobilierul terasei.

De data aceasta nu mai e nimic ascuns în postarea mezzosopranei. Andreea Ilie și Bobby Păunescu zâmbesc fericiți, unul în brațele celuilalt. Iar regizorul a preluat și el postarea și a distribuit-o pe contul său de Instagram.

Surpriza anului: Bobby Păunescu și Mădălina Ghenea

Recent, s-a vorbit despre faptul că regizorul Bobby Păunescu și Mădălina Ghenea oferă surpriza anului. Frumoasa vedetă a scris pe pagina ei de Instagram că este „atât de încântată că fac parte din acest nou proiect”, cu trimitere la regizorul român. Acesta a preluat imediat postarea și a distribuit-o și pe profilul său de pe o rețea de socializare.

Bobby Păunescu a depus la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de afaceri un proiect de finanțare a mega-producției „Fantomele”. E un film care se va realiza în colaborare cu americanul Kent Jones, președintele Societății de Film Lincoln Center și un apropiat al celebrului Martin Scorsese. Regia filmului îi aparține lui Bobby Păunescu.

Cine sunt „Fantomele”

Filmul va face referire la activitatea spionilor deplin conspirați, cei obligați să rupă toate legăturile cu viața lor trecută și cărora li se crea o nouă identitate falsă, atunci când erau trimiși într-o misiune. Acești spioni sunt numiți în jargonul de specialitate „fantome”. De aici vine și titlul mult așteptatului film. Într-o declarație pentru evz.ro, Bobby Păunescu a dezvăluit că este vorba despre o mega-producție, cu un buget de 14 milioane de euro. Concret, este vorba de o coproducție România-Italia-Statele Unite.

Bobby Păunescu se vede cu o timișoreancă. Cine e aceasta

Andreea Ilie este cea mai cunoscută mezzosoprana pop opera din România. Andreea s-a născut la Timișoara, într-o familie cu o tradiție de muzică clasică. A absolvit Colegiul Național de Artă „Ion Vidu” în 2004, Facultatea de Muzică a Conservatorului Timișoara în 2008 cu o diplomă de licență și 2010 cu un masterat în muzică, menționează biografia oficială a artistei.

Fotomodelul Claudia e istorie, Bobby Păunescu se vede cu o timișoreancă

În calitate de solist, Andreea a interpretat o varietate de roluri de operă și mezzo soprană clasice. Acestea includ Zita în Gianni Scchichi de Puccini, Maddalena în Rigoletto (Verdi), La Zia Principesa în Sora Angelica (Puccini), Mercedes în Carmen (Bizet), una dintre cele Trei Doamne-În-Așteptare a Reginei Nopții în Magie Flaut (Mozart) și Lola în Cavalleria Rusticana a lui Mascagni.

Andreea este, de asemenea, o interpretă desăvârșită a muzicii clasice contemporane atât ca solist, cât și ca muzică de cameră. În mai 2010, ea a premiat cantata lui Mario Wiegand pentru mezzo-soprană și orchestră Zu Ende gluht ein Goldener Tag, cu mare apreciere publică. Spectacolele viitoare pentru cantată sunt planificate pentru anul viitor la Weimar, Germania.

Sursa foto: Instagram

Călin Geambașu și-a golit portofelul. I-a dăruit fiului său ce-și dorea de multă vreme

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp