Călin Geambașu și-a golit portofelul. I-a dăruit fiului său ce-și dorea de multă vreme

Călin Geambașu și-a golit portofelul. I-a dăruit fiului său ce-și dorea de multă vreme
Când vine vorba de fericirea copilului său, Călin Geambașu nu se uită la bani. Acesta a dat o sumă imensă pentru a-i face copilului său cea mai mare bucurie.

Se mândrește cu copilul său și ar face orice pentru el. Pe ce a cheltuit Călin Geambașu o sumă impresionantă.

Călin Geambașu și-a golit portofelul. I-a dăruit fiului său ce-și dorea de multă vreme

Pentru fiul lui Călin Geambașu, cadoul de Ziua Copilului a venit puțin mai devreme, spre marea bucurie a acestuia. Artistul a scos din buzunar nu mai puțin de 10.000 de euro și i-a făcut micuțului său darul pe care și l-a extrem de mult.

Despre ce este vorba? Un mini studio, care se află în camera lui David. În acest fel, Călin mărturisește că îl sprijină pe băiat în pasiunea lui imensă pentru muzică.

10.000 de euro pentru un mini studio

„Cadoul constă în susținerea și dezvoltarea creșterii lui ca și copil pasionat de muzică. Fiindcă atunci când îi văd dăruirea, studiul, toate în paralel cu joaca și școala, în același timp, nu am cum să nu fiu sensibil.

Și solidar la ceea ce face el. Chiar dacă a fost un an greu. Ăștia sunt anii când lui practic trebuie să i se deschidă aripi. Și dacă îl văd pasionat și cu înclinații mai mult decât evidente către acest domeniu, e normal să îl susțin cât pot.

I-am făcut un mini studio, e la el în cameră, în locul în care face și școala online. Și tot acolo l-am și învățat primele noțiuni despre editarea sunetului, despre muzică în general”, a afirmat, bucuros, Călin Geambașu la Antena Stars.

„David cântă cu noi pe scenă”

Pe de altă parte, Călin s-a mândrit cu realizările lui David. Acesta a mărturisit că încă de la șase ani, acesta a fost pe scenă cu orchestra lui și i-a acompaniat. „El oricum cunoaște și cântă și la pian. (…) La vârsta de 6-7 anișori ne acompania cu trupa live la tobe, pe scenă.

Iar acum deja e o chestiune uzuală, ca Davin să cânte cu noi pe scenă. Eu îi ofer necondiționat sprijinul meu. Sunt în slujba lui de când s-a născut și așa va fi și după ce va fi adult. Nu poți să nu-l susții cu toate eforturile posibile când îl vezi atât de implicat, pasionat și doritor de evoluție.

Nu au cum să nu fii lângă el cu ce poți mai mult ca părinte. Fiecare cât poate, dar când vezi în copilul tău așa scânteie miraculoasă, mergi pe ea, pentru că Dumnezeu sigur nu greșește când pune așa ala talent într-un copil. (…)

Sunt costuri permanente. Încerc să țin pasul cu copilul meu”, a afirmat, bucuros, artistul.

Sursă foto: libertatea.ro