Bodi a primit lovitura fatală. Decizie de ultimă oră a procurorilor

Bodi a primit lovitura fatală. Decizie de ultimă oră a procurorilor
Când credea că ceva mai rău nu i se poate întâmpla, Alex Bodi o încasează din nou. A primit vestea în arest și se teme. Mai mult, Daria a intrat în „silentio” – nu a postat nicio inimioară, niciun mesaj, de 24 de ore. Cel puțin așa se prezintă lucrurile miercuri dimineață.

Procurorii DIICOT Craiova au pus sechestru pe toate bunurile lui Alex Bodi, inclusiv pe hotelul și castelul cumpărate recent. Omul de afaceri este suspect într-un dosar de șantaj, proxenetism și trafic de persoane și de droguri de mare risc, și se află după gratii, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

În aceste zile, anchetatorii încearcă să afle originea banilor cu care au fost achiziționate toate proprietățile lui Bodi, scrie Playtech.

După ce a aflat că își va petrece următoarea lună  după gratii, fostului soț al Biancăi Drăgușanu i s-a adus la cunoștință, marți seara, că i s-a pus sechestru pe absolut toată averea, inclusiv pe bunurile achiziționate în urmă cu câteva săptămâni. Averea lui Alex Bodi se ridică la milioane bune de euro. Deține apartamente, două vile, mașini, bijuterii, un hotel și o proprietate în Sighișoara.

Milioane de euro numai în mașini

Omul de afaceri din Mediaș se laudă cu o avere colosală. Numai mașinile valorează cât mulți dintre români cu reușesc să adune în mai multe vieți. Garajul lui Alex Bodi arată ca un salon auto cu exemplare spectaculoase. Bodi și-a achiziționat un SUV Lamborghini Urus cu motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care dezvoltă 650 de cai putere.

Lângă el și-a găsit loc un Lamborghini Aventador SV, unu dintre cele 500 de exemplare construite de producătorul din Sant’Agata Bolognese, versiunea Superveloce, care ajunge la100 km/h în doar 2,9 secunde.

Pe lângă cele două, Bodi are și un Ferrari Pista 488, achiziționat în primăvara anului trecut, dar mai are și un Rolls-Royce Wraith cu motor V12. Coupe-ul derivat din limuzina Ghost a ajuns în garajul său în vara anului trecut. Omul de afaceri mai deține și un Mercedes-Maybach S 650 și un Mercedes-AMG G 63 cu V8, dar și un Bugatti Chiron.

Bunurile lui Bodi, vândute pentru despăgubiri

Dacă va fi condamnat, o parte din bunuri vor fi vândute, iar banii vor fi oferiți ca despăgubire femeilor exploatate în diferite țări din Europa.

Reamintim că, săptămâna trecută, Alex Bodi a fost ridicat din vila sa de către mascați, care au făcut cercetări la mai multe apartamente care aparțin afaceristului, dar și a altor membrii ai structurii.

Gruparea infracțională din care se pare că făcea parte Bodi numără aproximativ 30 de persoane care recrutau victimele, iar mai apoi le transportau în țări precum Germania, Spania, Italia, Marea Britanie sau Elveția, unde deveneau adevărate sclave sexuale. Dacă se împotriveau, erau sechestrate și supuse unor violențe extreme, inclusiv violuri în grup, pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Bodi și-a obligat și soția să se prostitueze

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, actualmente logodnic al moldovencei Daria Radionova, este suspect întru-un dosar de proxenetism, trafic de persoane și de droguri de mare risc.

Una dintre denunțătoare este chiar fosta soție, Iulia, mama fetițelor lui. Femeia le-a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte cum a fost obligată să își vândă trupul, cum a fost amenințată, prin ce chinuri a trecut și cine erau „tovarășii” lui Bodi.

Asemeni ei, fete racolate prin metoda „lover-boy”, unele chiar minore, au avut aceeași soartă. Când nu mai „corespundeau”, erau vândute altor grupări de proxeneți.  Printre probele de la dosar se află și mărturia unor tinere care povestesc că orgiile la care erau obligate, unele desfășurate  în apartamente lui Alex Bodi care sunt acum sechestrate.

Exclusiv. Bianca Drăgușanu, din nou foarte aproape de milionarul Cengiz Şıklaroğlu

Recomandarile noastre