Exclusiv. Bianca Drăgușanu, din nou foarte aproape de milionarul Cengiz Şıklaroğlu

Exclusiv. Bianca Drăgușanu, din nou foarte aproape de milionarul Cengiz Şıklaroğlu
Bianca Drăgușanu a plecat, totuși. A luat avionul și dusă a fost. Dar nu în Dubai, așa cum amenințase / anunțase voalat, ci altundeva. Și nu a plecat singură, e și un bărbat cu ea!

Bianca Drăgușanu dădea de înțeles, luni, că pleacă în Dubai, a și postat o imagine din avion. Toată lumea  crezut că, în virtutea declarațiilor ultimelor zile, că și-a luat fetița și a plecat. Ea spunea că discută cu Victor Slav despre o eventuală mutare. Mai mult, amândoi sunt interesați să o pună pe micuța Sofia – Natalia la adăpost de tot scandalul care a început și va urma și care îl are în prim plan pe ultimul soț al Biancăi.

În plus, Bianca Drăgușanu a amenințat din nou zilele acestea că va face dezvăluiri incendiare despre femeile care i-au făcut viața amară „ciupercuțele”, cum le numește. Ea a spus că discuțiile se vor purta la televizor, într-o emisiune în care va apărea constant, în perioada următoare.

Ce caută Bianca Drăgușanu la Istanbul?

Bianca Drăgușanu nu a zburat, ieri, în Dubai, confirmând ce a scris Rețete și vedete. Nu avea avion. Dar, totuși, a zburat undeva. Cu un bărbat alături, deloc singură, Bianca a ajuns la Istanbul. De acest oraș o leagă multe. Inclusiv cunoștințe mai vechi, cunoștințe de sex masculin care, nu cu foarte mult timp în urmă, îl făceau pe Alex Bodi să spumege de gelozie.

Cel mai recent episod s-a consumat în septembrie, Bianca venind într-o altă escapadă direct în brațele milionarului turc Cengiz Şıklaroğlu, nimeni altul decât fostul iubit al Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera. După cele câteva zile petrecute împreună, la întoarcere, Bianca i-a tot transmis mesaje virtuale în care îi arăta cât de mult îi lipsește, iar turcul i-a ținut isonul. Apoi ea s-a împăcat cu Alex Bodi și a susținut că în Turcia a fost în interes de afaceri.

Cine e bărbatul care însoțește escapada fetelor

Acum Bianca Drăgușanu a lăsat-o din nou pe Sofia singură, pentru că avea nevoie de o nouă escapadă. „Ne-am gândit așa, de marți, să plecăm la Istanbul. Și ne-am urcat în avion și, uite așa, la începutul săptămânii am plecat în vacanță. Și ne-am dus la hotel, am comandat șampania”, spune Vica / Victoria Popescu, ownerul restaurantului Pavlove House și prietenă apropiată a Biancăi.

Cu ele au luat-o și pe „Mitzy”, deținătoarea CCM Boutique, care este buna lor prietenă. S-au rujat și s-au prostit în oglinzile hotelului, bând șampanie. Asta au făcut, aseară, „fetele”. ”Sărbătorim libertatea, bucuria și bogăția”, a concluzionat Bianca Drăgușanu. Cum „Mitzy” nu a putut pleca cu mâna goală în excursie, a venit cu iubitul ei, astfel că deținătorul unei clinici de transplant de păr, Cosmin Crunteanu, le ține companie celor trei dive pornite pe răsfăț și experiențe tari.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Transformarea Adelinei Pestrițu. Ați recunoaște-o dacă ar arăta ca acum 10 ani?