Bodi petrece fără restricții în arest la domiciliu. Pentru ce și-a strâns „brigada”

Bodi petrece fără restricții în arest la domiciliu. Pentru ce și-a strâns „brigada”
Rețete și vedete a mai scris: Alex Bodi nu simte prea tare arestul la domiciliu. Dată fiind pandemia, când, oricum nu are unde să iasă, dă petreceri una după alta în vila sa din Tunari. Ultima a fost de pomină.

Așa cum se vede pe rețelele sociale, unde nu se sfiesc să distribuie imagini, Bodi petrece fără restricții în arest la domiciliu, alături de prietenii lui. Pentru ce și-a strâns „brigada” alături? Păi, are niște planuri.

Pe de o parte, Alex Bodi ține să se bucure de viața sa de om bogat și fără griji, așteptând termenul de judecată în care procurorii au cerut înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu cea a arestului preventiv. Controversatul afacerist din Mediaș și-a strâns „brigada” de băieți și a petrecut ca-n vremurile bune. Cancan.ro arată fotografii distribuite de tovarășii omului de afaceri din Mediaș pe Insta Story.

Pasionați, ca și el, de sport, prietenii lui Bodi au savurat atmosfera relaxată din livingul cu mobilier alb. Au fumat narghilea și au băut cola fără zahăr. Distracția a fost să urmărească meciurile din UFC.

Petrecere cu grătare la intrare

Această întâlnire nu e ceva nou. Așa cum Rețete și vedete a mai scris, astfel de petreceri au tot avut loc încă din prima zi a revenirii lui Bodi acasă. El și prietenii lui au făcut chiar și grătare, cu grătarul pus chiar la intrarea în casă.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu petrece pentru că, până la urmă, nu se știe dacă nu va fi nevoit să înfrunte din nou vicisitudinile arestului. Procurorii îl vor după gratii, aceștia contestând decizia magistraților care l-au lăsat în arest preventiv. Așa cum știți, Alex Bodi are calitatea de suspect într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism, în care e anchetată activitatea unei rețele care ducea prostituate în țări din UE.

Sesiuni de răspunsuri pe rețelele sociale

Și, pentru a nu se plictisi, Bodi ține sesiuni de întrebări – răspunsuri pe Insta Story. “În momentul de față, nu-mi permit să clachez, pentru că am două fetițe care înseamnă totul pentru mine și, oricât de grea ar fi o luptă, nu aș accepta înfrângerea niciodată… mereu când am avut momente dificile, oricât de greu părea, am crezut în mine și am știut ce-mi doresc de la viață.

Cu cât lumea nu credea în mine și nu-mi dădea credit, cu atât mai mare era ambiția și dorința de a reuși! Dar niciodată nu poți reuși fără ajutorul Lui Dumnezeu”, a scris Alex Bodi pe cunoscuta rețea de socializare.

„Caracterul este singurul care nu se cumpără, nu se poate modela și nu se copiază. Te naști cu el”, a mai spus Bodi. De asemenea, afaceristul a mai detaliat ce crede despre avere: „Banul e o putere pe care dacă nu o controlezi ești pierdut”. Marea calitatea a unui om? „Să ierți pe cineva care ți-a făcut rău necesită o forță interioară enormă. Și în vremurile noastre iertarea e o piesă rară”, a mai notat Alex Bodi.

Sursa foto: Instagram, Cancan

Jador suferă ca un câine. Ce mărturisire a făcut la Survivor

Recomandarile noastre