Bodyguarzii cu care s-a certat Fulgy la cazino au pufnit în râs când au aflat ce nume are „viteazul” în acte

Bodyguarzii cu care s-a certat Fulgy la cazino au pufnit în râs când au aflat ce nume are „viteazul” în acte
Nu se mai termină problemele în cazul celebrilor cântăreți de la Clejani. După ce fiul a fost plasat în arest la domiciliu, Ioniță a ajuns să fie cercetat pentru infracțiunea de amenințare.

Bodyguarzii cu care s-a certat Fulgy la cazino au pufnit în râs când au aflat ce nume are în acte. Întâmplarea a avut loc sâmbătă, s-a lăsat cu mare scandal, iar urmările le știți. Juniorul Clejanilor e arestat, acasă. Iar tatăl e anchetat de polițiști, după ce a fost reclamat de un ziarist. E vorba de același jurnalist pe care l-a tâlhărit Fulgy și i-a luat telefonul.

Incidentul ar fi avut loc sâmbătă, în fața casei în care locuiește artistul, unde jurnalistul, angajat al unui post de televiziune, realiza un material de presă în legătură cu derapajele de comportament ale fiului lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani. Fulgy l-a bătut și tâlhărit pe jurnalist, luându-i telefonul. Ulterior, tatăl său ar fi proferat amenințări către presă, drept pentru care s-a ales și el cu un dosar penal. Acesta a fost deschis de polițiștii de la Secția 12 București.

Bodyguarzii cu care s-a certat Fulgy la cazino au pufnit în râs

În urmă cu mai bine de o lună, Fulgy a avut un episod violent într-un cazino din București. A fost violent față de angajați și a fost data afară de oamenii de pază. Bodyguarzii cu care s-a certat Fulgy la cazino și pe care i-a scuipat au pufnit în râs când au aflat cum se numește, de fapt, „viteazul” celebrilor lăutari de la Clejani.

Ioniță și Viorica de la Clejani au dat dovadă de mult spirit ludic când au ales nume fiului lor. Știați, Fulgy nu e o poreclă, ci un diminutiv de la unul dintre prenumele sale. Mezinul clejanilor se numește Fulgeraș. Mai exact, ca să cităm direct din actul de identitate, consemnat pe procesele-verbale ale Poliței, pe actul de la INMLși pe lista de la Judecătorie, numele întreg este Dan Constantin Fulgeraș Manole.

Fulgerașul de la Clejani, păzit să nu evadeze din arestul la domiciliu

Fulgy a fost prezentat instanței Judecătoriei Sectorului 3, cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie, însă magistrații au decis că inculpatul poate fi cercetat și în arest la domiciliu. În cazul în care acesta va părăsi locuința, potrivit legii, va fi acuzat și de infracțiunea de evadare, pedepsită cu până la 5 ani de detenție, iar măsura arestului la domiciliu va fi revocată și transformată în arest preventiv.

Fiul Clejanilor a ales să locuiască, pe perioada arestului la domiciliu, într-un apartament situat în cartierul Rahova, pe raza Secției 19. Surse din Poliție au declarat, pentru Gândul, că Fulgy este sub monitorizare permanentă din partea oamenilor legii.

În prezent, aproape toți membrii familiei Manole au probleme cu legea. Margherita a fost deja trimisă în judecată pentru conducere sub influența substanțelor stupefiante, Fulgy este cercetat pentru tâlhărie, conducere sub influența drogurilor și conducere fără permis, iar tatăl celor doi are dosar pentru amenințare.

Sursa foto: Instagram

Demis Roussos, grecul cu voce magică. Cum a fost sechestrat și bătut în avion

Recomandarile noastre