Bogdan Ionescu a părăsit Bucureștiul. A luat fetele cu el

Bogdan Ionescu a părăsit Bucureștiul. A luat fetele cu el
Bogdan Ionescu și-a dus fetele la căldură. Respectând tradiția, nu se face să stea prea mult pe acasă și, cu atât mai mult în perioada aceasta, în care vremea e urâtă.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu este un tată desăvârșit. El are o relație excelentă cu mezina fostului președinte și cu copiii, doi, pe care îi au împreună. El și soția sa participă împreună la evenimentelor celor mici. Și, anul acesta, le-a făcut o surioară. La un an după căsătoria cu frumoasa turcoaică Sheila, Bogdan Ionescu a început din nou să plimbe biberoane și să schimbe scutece. El e foarte implicat în viața  copiilor săi, a fost tot timpul, iar ultima venită în familie nu face excepție. Marie Annelise a venit pe lume în luna ianuarie.

Deja se ține bine pe piciorușe și știe să se joace. Și, deja a fost în foarte multe vacanțe împreună cu părinții și cu frații ei mai mari. A văzut deja celebrul parc de distracții Disneyland, din Paris. Dar a fost și în Cipru și pe la noi prin țară. prima ei vacanță a fost la zăpadă, în Poiana Brașov, la o lună după ce a venit pe lume. Iar acum a ajuns în Iordania. Bogdan, Sheila și micuța lor se bucură de Marea Roșie, de soare și de „bere”.

Bogdan Ionescu glumește pe plajă

Tânărul tătic nu s-a abținut și a postat în mediul online mai multe imagini cu fiica sa, pe care a declarat-o „stăpâna barului”, cu un țap de bere în față. Micuța e fericită că are parte de atenție, căldură și soare, iar zilele de vacanță și le petrece mai ales jucându-se lângă piscină. Ca de fiecare dată, pentru vacanța familiei, Bogdan Ionescu a ales un hotel luxos, unde sunt tratați regește, el și familia sa.

Bogdan Ionescu a fost căsătorit cu mezina lui Traian Băsescu și l-a făcut pe acesta bunic. Din relația sa cu EBA au venit pe lume Traian junior și Anais. Relația cu Elena s-a destrămat după câțiva ani, însă cei doi au rămas în relații bune. De mai bine de un an, Bogdan Ionescu s-a recăsătorit cu turcoaica Sheila, o tânără cu o carieră în imobiliare. După nunta pe malul Bosforului, într-un palat otoman, cei doi au devenit, anul acesta, părinți. Sheila a născut în ianuarie o fiică, Marie Annelise.

Sursa foto: Instagram