S-a bârfit că ar fi avut o idilă cu partenerul Rihannei, dar un alt bărbat a cucerit-o pe Amina Muaddi. Cu cine se iubește celebrul designer româno-iordanian

S-a bârfit că ar fi avut o idilă cu partenerul Rihannei, dar un alt bărbat a cucerit-o pe Amina Muaddi. Cu cine se iubește celebrul designer româno-iordanian
Noul designer despre care vorbesc toate vedetele are origini româno – iordaniene. Amina Muaddi le încalță pe toate vedetele momentului, de la Rihanna la frmoasele Kardashian.

Prietenia dintre Amina Muaddi e strânsă, iar zvonurile că designerul ar fi avut o idilă cu partenerul artistei nu au știrbit legătura dintre cele două. Rihanna i-a încălțat în continuare pantofii la evenimentele la care a participat.

Noua vedetă româno – iordaniană a modei, Amina Muaddi este cunoscută mai ales pentru încălțămintea produsă de brandul de modă care îi poartă numele. Ea a devenit designerul preferat al clienților celebri, precum Hailey Bieber, Kardashian-Jenner, surorile Hadid și Rihanna. Dar talentele ei nu se opresc aici; Muaddi este, de asemenea, un influencer de succes în social media, director de creație și model. Iar acum și-a adăugat un nou titlu în palmares: acela de iubită, dezvăluie Graziamagazine.com.

Recent, creatoarea de modă a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios, alături de care a apărut la diverse evenimente și care a apărut în imagini și pe Instagramul ei.

Tot ce trebuie să știți despre noul iubit al Aminei Muaddi

Iubitul Aminei Muaddi este Fary Lopes, un cunoscut comediant de stand-up din Franța, scrie sursa citată. Alături de acesta, designerul a fost invitat și a participat la nunta lui Simon Jacquemus, în acest weekend. Lopes are 30 de ani, s-a născut și a crescut în Paris, Franța, și a păstrat o legătură puternică cu rădăcinile sale africane, deoarece familia sa este din Capul Verde, Africa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farylopesb (@farylopesb)

Lopes este obișnuit să se afle în lumina reflectoarelor, având la activ mai multe apariții pe ecran, inclusiv două spectacole live, trei emisiuni TV și două titluri de comedie pe Netflix, pe care le puteți urmări acum: Fary Is The New Black și Fary: Hexagone.

În ciuda faptului că are 322k de urmăritori, Lopes păstrează o prezență online discretă și nu este activ pe Instagram. Cu toate acestea, Muaddi a apărut în feed-ul său în fotografii nocturne în oraș. De asemenea, ea a postat fotografii cu el pe Instagramul ei, iar cei doi formează un cuplu destul de arătos, mai arată sursa citată.

Detalii neștiute despre Amina Muaddi

În vârstă de 34 de ani, Amina Muaddi a creat un brand de pantofi care, în nici doi ani, avea deja o vizibilitate de invidiat. Vedetele de la Hollywood s-au îndrăgostit pur și simplu de Oscar Tiye. Primul brand pe care l-a lansat a intrat rapid în atenția buy-erilor internaționali ai vedetelor, iar acestea, în frunte cu Kim Kardashian, i-au încălțat pantofii cu toc pe covorul roșu al galelor.

Apoi a lansat alte modele, care s-au bucurat de un succes enorm. Amina Muaddi are origini românești. Tânăra a locuit în Iordania o perioadă, apoi în România, iar în final, de la 16 ani, s-a stabilit în Italia, la Milano, unde a studiat moda și de unde a cunoscut succesul la nivel internațional. Acum e în Franța.

„Cred că mixul cultural în care am crescut a influențat mult ceea ce sunt și viziunea mea asupra lucrurilor. Cu România am o legătură foarte apropiată, pentru că am trăit acolo la o vârstă la care amintirile nu se pierd. Brand-ul meu a fost o ocazie bună de a-mi redescoperi originile, un mod foarte personal de a mă reconecta cu trecutul și cu ceea ce sunt, de a omagia tradițiile și cultură din care provin. Am vrut să creez ceva frumos, cu care femeile din întreagă lume să se identifice, dar care să reprezinte și ceva important pentru mine.

Cât despre stabilirea mea la Milano, această a venit în mod firesc, întrucât o parte din familia mea locuiește în Italia și îmi petreceam toate vacanțele aici. Când m-am mutat aveam doar 16 ani, dar îmi doream deja să am o carieră în modă și am ales să studiez la Milano (Fashion Communication la Institutul European de Design)”, a declarat Amina Muaddi, într-un interviu mai vechi.

Moda este un punct comun pentru noul cuplu monden al momentului

Este vizibil însă că Lopes are o înclinație pentru lucrurile frumoase din viață și îi place să se îmbrace, ceea ce nu este o surpriză având în vedere că se întâlnește cu un designer atât de renumit. Lopes își prezintă pe Instagram dulapul său plin de haine de lux de la unele dintre cele mai luxoase branduri de modă. El a colaborat, de asemenea, pentru imagine, cu branduri prestigioase precum Dior și AMI Alexandre Mattiussi.

Sursa foto: Instagram