Bogdan Ionescu, tată model. Se ocupă de dezvoltarea inteligenței copiilor săi – Exclusiv

Bogdan Ionescu, tată model. Se ocupă de dezvoltarea inteligenței copiilor săi – Exclusiv
Căsnicia cu fiica fostului președinte, Traian Băsescu, nu a mers, dar în urma ei s-a ales cu doi copii superbi. Acum mai are o fiică, cu noua soție, și, contrar gurilor rele care-l prezentau drept un crai, pus pe distracții, e, de departe, unul din cei mai implicați tătici din zona mondenă.

Bogdan Ionescu a trecut de 40 de ani și e cel mai fericit bărbat, tată de trei copii minunați. Cu Elena Băsescu are doii copii, pe Sofia, de nouă ani și Traian jr., de șapte ani, care merg deja la școală, în clasele primare. Ei învață într-o instituție privată de învățământ, unde taxa anuală trece de 10.000 de euro, pentru fiecare în parte.

Tatăl lor e  puternic implicat în viața celor mici. A rămas în relații excelente cu fosta sa soție, Elena Băsescu, astfel că a participat constant la toate evenimentele familiale. După ce în viața lui a intervenit Sheila, noua sa soție originară din Turcia, Bogdan Ionescu a împrietenit-o și pe aceasta cu fiica fostului președinte Traian Băsescu, și vine împreună cu ea la aniversările copiilor, de exemplu.

Bogdan Ionescu știe cum să le stimuleze copiilor lui inteligența

În plus, copiii Elenei Băsescu au o relație de mare prietenie cu noua soție a tatălui lor. El merg cu Bogdan și cu Sheila în  vacanțe, îi vizitează foarte des și chiar petrece nopțile în casa lor. Se bucură maxim și de faptul că au o surioară absolut drăgălașă.

Bogdan Ionescu a dovedit că este mereu activ și implicat în viața copiilor săi. El își dorește copii inteligenți astfel că, de mici, pe primii născuți a început să îi familiarizeze cu jocul de șah. Acum ei sunt jucători redutabili, mai ales Sofia, care e pasionată cu adevărat de acest sport al minții. Mândrul tătic postează deseori imagini cu fiica sa jucând șah, la fel cum a făcut și acum. Tocmai a luat-o pe Sofia de șa școală, micuța e în uniformă, și s-au pus la o partidă de șah.

Tatăl și fiica joacă șah tot timpul, pentru că le place. De altfel, fostul soț al Elenei Băsescu a dovedit că e atent la joc, dar și la bebeluș, când a jucat șah cu Sofia, în timp ce, cu cealaltă mână, îi ținea biberonul micuței sale nou-născute.

Sursa foto: Instagram