Bombă! Ce lovitură a primit Bianca de la martora pe care se baza în dosarul împotriva lui Alex Bodi

Bombă! Ce lovitură a primit Bianca de la martora pe care se baza în dosarul împotriva lui Alex Bodi
Bianca Drăgușanu este unul dintre cele mai întâlnite nume din presa de scandal. Blondinei îi place să fie subiectul discuțiilor din online și să apară în titlurile ziarelor. Acum, ea face mărturisiri halucinante despre relația cu fostul soț, în care a fost snopită în bătaie de mai multe ori.

Ce lovitură a primit Bianca de la martora pe care se baza în dosarul împotriva lui Alex Bodi. Printre alte mărturisiri șocante, Bianca Drăgușanu a spus acum ceva timp că menajera lui Alex Bodi a ajutat-o să evadeze din casa afaceristului. Cei doi au avut o relație dificilă și plină de scandaluri.

Bianca Drăgușanu face mărturisiri șocante despre relația cu Alex Bodi

Chiar și după ce au divorțat, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă să se certe. Blondina a făcut recent publice niște imagini șocante. În fotografiile respective se văd urmările loviturilor încasate de la afacerist. Se pare că abuzurile erau la ordinea zilei în relația lor. 

Însă, diva nu se oprește aici și oferă mai multe detalii despre trecutul ei. Bianca Drăgușanu mărturisește că Alex Bodi ar fi băgat-o cu forța în mașină, pentru a o duce la el acasă. Acela a fost un moment tragic, în care a început calvarul.

„M-a urcat cu forța în mașină, m-a dus la el acasă, moment în care eu am ajuns la el acasă.. A continuat să mă bată, de față cu menajera.. Eu am fugit cu ajutorul menajerei, m-am filmat. Există o grămadă de dovezi în care eu am fugit în momentul ăla și am scăpat, pentru că el mă ținea cu forța în casă la el. El a plecat să se întâlnească cu fosta lui soție”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Anjagata lui Alex Bodi spune că mărturisirile Biancăi sunt false

Ce lovitură a primit Bianca de la martora pe care se baza în dosarul împotriva lui Alex Bodi. În prezent, menajera lui Alex Bodi spune că declarațiile Biancăi sunt false. Aceasta spune că nimic din tot ce a declarat blondina nu este adevărat. Tot ea, admite că afaceristul nu a bătut-o niciodată pe Bianca de față cu ea.

„Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi.

Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare”, a declarat menajera lui Alex Bodi, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Halucinantele bătăi încasate de Bianca Drăgușanu, povestite de ea însăși