Bombă cu ceas la Vocea României. Am aflat surprizele noului sezon

Bombă cu ceas la Vocea României. Am aflat surprizele noului sezon
Nu mai e așa mult până va începe noul sezon al rality-show-ului Vocea României. Acesta se anunță cu multe surprize.

Au fost doi ani de pauză din cauza pandemiei COVID-19, iar acum Vocea României revine, din această tomană. Show-ul de talente va fi prezentat de același Pavel Bartoș, iar jurații vor fi și noi și vechi. Emisiunea va avea, pentru prima dată, doi antrenori care vor sta pe același scaun. Pavel Bartoș este moderatorul emisiunii Vocea României. Vocea României va începe în această toamnă, cu noi și vechi jurați.

Telespectatorii vor avea parte de numeroase surprize. Pavel Bartoș, gazda emisiunii, spune că este nerăbdător să înceapă. Jurații noului sezon vor fi Smiley, Irina Rimes, Theo Rose, Tudor Chirilă și Denis Roabeș (The Motans).

„Smiley a întinerit de când s-a tuns. I-am și zis ‘Andrei, când te văd acum parcă-mi vine să cânt Love is for Free. Și zice: ‘E o melodie de acum 12 ani. Da. Parcă-l și văd în lanul de porumb cum cântă Love is for Free. E întinerit Smiley, colcăie viața în el în adevăratul sens al cuvântului. Tudor Chirilă… deși sună aiurea, jur, dar pare un fel de titan. Deja are o maturitate și profesională, și umană, atât de mare, încât abordează cu totul altfel toate aceste lucruri și mă bucur că e înjuriu.

Irina Rimes… Este bombă cu ceas, în sensul bun. Nu știi cum, nu știi cândva exploda.Theo Rose… e naturalețe. Este și dezarmantă prin naturalețe, și prin dezinvoltura ei. Ei bine, la Denis… aici, vă spun sincer..noi ne-am cunoscut în foarte multe concerte, evenimente… E un om bun, foarte bun. Îmi dă așa o liniște când sunt lângă omul ăsta… e o chestiePe Denis încă îl învăț, încă încerc să-l deslușesc”, a declarat Pavel Bartoș pentru Fanatik.ro. 

Tudor Chirilă, look schimbat radical

Acesta va fi sezonul cu numărul 10 al celebrei emisiuni Vocea României. Pentru Pavel Bartoș, revenirea în emisiune este ceva extrem de emoționant pentru că, recunoaște, aceasta e emisiunea sa preferată, dintotdeauna.

Pe de altă parte, Tudor Chirilă și-a surprins fanii de pe rețelele sociale cu o schimbare de look majoră. Dacă până acum, i-a obișnuit pe fani cu părul tuns scurt, de câteva luni, artistul de 48 de ani și-a lăsat atât podoaba capilară, cât și barba să crească. Artistul a postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe și poze în care apare cu părul lung, creț și cu un început de barbă. El face parte din juriul de la Vocea României, de la PRO TV, care se va difuza în toamnă.

„Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul”, a dezvăluit Tudor Chirilă. În cel de-al zecelea sezon al Vocii României vor fi doi antrenori, Smiley și Theo Rose,  care vor sta pe același scaun. Echipa este întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș. Cu toții se vor lupta să descopere cel mai talentat cântăreț.

Sursa foto: Instagram