Un jurat de la „Vocea României” a dat vestea cea mare. Bat clopote de nuntă

Un jurat de la „Vocea României” a dat vestea cea mare. Bat clopote de nuntă
Lucruri neștiute despre cel mai nou jurat de la "Vocea României". Trăiește cele mai frumoase momente din viață.

E talentat și asta o știe toată lumea, dar nu doar atât, pentru că juratului îi merge foarte bine și din punct de vedere sentimental.

Un jurat de la „Vocea României” a dat vestea cea mare. Bat clopote de nuntă

Anul acesta, Denis Roabeș din trupa „The Motans” este cel mai nou jurat de la „Vocea României„. Și nu doar se va face remarcat în acest show mult așteptat, ci și Theo Rose, așa că fanii competiției sunt nerăbdători să stea în fața televizoarelor, pentru că vor avea ce să vadă. Într-un interviu pentru Click, artistul a vorbit despre cum a primit această propunere, dar a dat relații și din viața sentimentală.

Va fi un sezon special

Denis e convins că va fi un sezon special și a fost plăcut surprins când a venit confirmarea că va face parte din juriu. În plus, el spune că va avea grijă să le dea concurenților încrederea de care au atât de multă nevoie. „Studiez butoanele… Văd, aici, butoanele de „Block”. Sunt cele ale lui Smiley și Theo Rose.

Sunt pe amândoi pe același scaun. Sunt două scaune, de fapt, dar Smiley și Theo vor fi în aceeași echipă. Eu cred că e un combo foarte interesant. Va fi un sezon special! Ca toate celelalte, de altfel. (…) Când a venit propunerea, nu am fost surprins. Când a venit confirmarea, am avut un sentiment foarte plăcut.

Dar, în același timp, nu mă așteptam, neapărat. A fost un sentiment plăcut. Sincer, am evitat până acum genul acesta de show. Iar asta pentru că eram la început, în trecut. Simțeam nevoia de mai multă experiență. (…) Cred că ăsta e aspectul care contează cel mai mult. Încrederea. Pentru că, experiență e ce avem cu toții. Fiecare are propriul său stil. Cred că cel mai important este să dai încredere.”, a afirmat artistul.

Se pregătește de căsătorie

Pe de altă parte, Denis a mărturisit că e foarte fericit pentru că se pregătește de nuntă. Cine e iubita lui? O fată frumoasă pe care a cunoscut-o la un concert și a fost dragoste la prima vedere. “Sunt logodit. Urmează și o căsătorie, sper. Cred că în viitorul apropiat. Dar, nu se va întâmpla vara asta, pentru că un concurs de genul acesta o să îmi consume foarte mult timp și eu sunt dispus să acord acest timp”, s-a destăinuit cântărețul.