Vocea României se pregătește de un nou sezon. Care va fi surpriza producătorilor

Vocea României se pregătește de un nou sezon. Care va fi surpriza producătorilor
Toamnă cu bucurii pentru cei care iubesc emisiunea Vocea României. Mai marii ProTV pregătesc un nou sezon.

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, Vocea României, revine din toamnă. Cine vor fi jurații.

Vocea României se pregătește de un nou sezon. Care va fi surpriza producătorilor

Se fac pregătiri pentru sezonul 10 al îndrăgitului show de televiziune Vocea României, care va putea fi vizionată din această toamnă. Spre bucuria fanilor, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley se reîntorc pe scaunele mentorilor, dar surpriza surprizelor va fi anul acesta Denis de la The Motans, care se alătură juraților.

„E cu emoții, sper că sunt doar constructive și abia aștept să văd primul concurent. Să aibă capacitatea de a transmite un mesaj, vibe, emoție. Pentru mine scopul principal este de a da curaj. Nu știu ce m-ar putea face să plâng, rămâne de văzut. Nu e atât o provocare, cât o misiune. Am venit aici sa ajut oamenii, cu toata inima, cu tot sufletul.”, a declarat Denis la PRO TV.

„Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public”

„Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public”, a spus Tudor Chirilă la PRO TV.

Theo Rose va avea parte de o nouă provocare

Al cincilea jurat va fi Theo Rose, care spune că este extrem de încântată de această nouă provocare și abia așteaptă să se așeze pe scaun și să descopere noi talente. Ea va face echipă cu Smiley: „Mi-am asigurat locul la Vocea României. O să mă lupt ca o leoaica pentru ei. Uite ce frumușel e Smiley de când s-a tuns”. La rândul său, Smiley a mărturisit că se simțea nevoia de un suflu nou, iar Theo este exact ce trebuie.

Sursă foto: instagram