Bomba de la Survivor România. Simona Hapciuc, în pat cu Codin Maticiuc

Bomba de la Survivor România. Simona Hapciuc, în pat cu Codin Maticiuc
Faimoșii de la Survivor România 2021 au o bombă în echipă. Bruneta apare în pat cu Codin Maticiuc, într-un proiect cinematografic.

O frumoasă din echipa Faimoșilor este o cunoștință mai veche a telespectatorilor din România. Simona Hapciuc este Faimoasa cu cei mai mari sâni de la Survivor România 2021. Ea cochetează de ceva timp cu actoria și a filmat pentru un lung-metraj care ar fi trebuit să aibă premiera anul acesta, dacă nu ar fi venit pandemia.

Unde apare Simona Hapciuc în cearceaf

Numele proiectului din care face parte frumoasa brunetă este „Inve$titorii”. Faimoasa de la Survivor nu s-a ferit să filmeze nud alături de doi dintre actorii principali ai acestei producții: Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu. Nici nu e de mirare că regizorul Iura Luncașu s-a gândit să-i ofere acest rol. Simona Hapciuc are un corp senzațional și arăta la fel de bine și în 2019, atunci când au avut loc filmările. La vremea aceea, născuse nu cu mult timp în urmă.

Scenele fierbinți în care apare Simona fac parte dintr-un scenariu savuros, care îi are în prim-plan pe trei prieteni, Tavi, Eugen și Calu, care află că fabrica la care lucrau a fost vândută unor investitori străini. Pentru că nu erau tocmai genul de angajați care se omorau cu munca, noii patroni îi anunță că vor fi disponibilizați dar că urmează să primească 12 salarii compensatorii. Cei trei iau toți banii și pleacă într-o escapadă de weekend care le va schimba complet viața, ei înșiși ajungând să fie confundați cu niște investitori străini. Producția „Inve$titorii” are programată premiera pentru sfârșitul anului 2021.

Simona Hapciuc nu este însă la prima experiență de acest gen. Ea a jucat rolul apetisantei polițiste Nuți din „Trăsniții”, serial la care a renunțat însă în 2018, după ce a rămas însărcinată.

Simona Hapciuc vrea să câștige Survivor România pentru fiul ei

Simona Hapciuc a acceptat anul acesta provocarea de a merge la Survivor România sezonul 2, unde face parte din echipa Faimoșilor. Pasionată de fitness și cu o voință de fier, tânăra și-a anunțat din start intențiile de a câștiga acest concurs. 

„Viața mea a fost o luptă pentru supraviețuire. Lupt, în primul rând, pentru mine și pentru a-i dovedi copilului meu că mama lui este o luptătoare. Îmi doresc să câștig competiția pentru băiatul meu, sunt o mamă singură și îmi doresc să-i arăt că lipsa unui tată nu ma face pe mine, ca mamă, să fiu mai prejos. Îmi doresc să fie un luptător, ca mine și să-mi depășesc anumite limite”,a povestit Simona Hapciuc la intrarea în show-ul Survivor, difuzat de Kanal D

Alec Baldwin, cugetări din izolare. Soția sa, acuzată grav de internauți

Recomandarile noastre